MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
12
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Cinobo: Δωρεάν “Τα Χελιδόνια της Καμπούλ” για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Cinobo θα προβάλλει διαδικτυακά την ταινία “Τα Χελιδόνια της Καμπούλ”

Τα Χελιδόνια της Καμπούλ
Τα Χελιδόνια της Καμπούλ
Monopoli Team

Σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, το Φεστιβάλ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ζυρίχης (Human Rights Film FestivalZurich) και της ελληνικής streaming πλατφόρμας ανεξάρτητου σινεμά Cinobo, το Flux Laboratory Athens παρουσιάζει την ταινία Τα Χελιδόνια Της Καμπούλ.

Η ταινία θα προβληθεί διαδικτυακά από τις 10 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου στις 11.59 μ.μ., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τα βήματα είναι απλά: Μεταβείτε στο Cinobo και πληκτρολογήστε τον κωδικό προσφοράς  HUMANRIGHTSDAY2020 κατά τη διαδικασία εγγραφής στην υπηρεσία για να έχετε πρόσβαση στην ταινία χωρίς χρέωση και χωρίς την ανάγκη καταχώρησης στοιχείων πληρωμής. Αναλυτικές οι οδηγίες εδώ.

Επιτρέπονται εώς και 1000 Προσβάσεις από την Ελλάδα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύνδεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 βραβευμένες ταινίες για να δείτε στο Cinobo12.09.2018

Λίγα λόγια για “Τα Χελιδόνια της Καμπούλ”

Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία νεανικής αγάπης με φόντο την Καμπούλ, αποτυπωμένη με μια εντυπωσιακή τεχνική χειροποίητου κινουμένου σχεδίου βασισμένου σε κινήσεις αληθινών ηθοποιών. Σε αυτή την περίτεχνη animation μεταφορά του ομότιτλου μπεστ σέλερ του Αλγερινού συγγραφέα Yasmina Khadra, η ελπίδα βρίσκει τρόπο να επιβιώσει σε ένα νοσηρό περιβάλλον. Καλοκαίρι του 1998 στην Καμπούλ υπό την κυριαρχία των Ταλιμπάν, η Ζουνάιρα και ο Μόσεν είναι νέοι και ερωτευμένοι. Παρά την καθημερινή βία και τη δυστυχία, ελπίζουν για ένα καλύτερο μέλλον. Μια μέρα, μια ανόητη χειρονομία κάνει τη ζωή τους να πάρει μια αμετάκλητη στροφή και όλα θα αλλάξουν.

Η ταινία είχε επίσημη συμμετοχή στο τμήμα ‘Ένα Κάποιο Βλέμμα’, του Φεστιβάλ Καννών (2019). Ήταν, επίσης, υποψήφια για καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων στα Βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου (2019).

«Ο σεβασμός των δικαιωμάτων των ανθρώπων αποτελεί προϋπόθεση για οποιαδήποτε πρόοδο και εξέλιξη» – Olaf Kjelsen, Πρέσβης την Ελβετίας στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠόσο σινεφίλ είσαι; Τσέκαρε τις γνώσεις σου στο σινεμά και κέρδισε δωρεάν συνδρομή στο CINOBO12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
28ο ΦΝΘ: Έναρξη με το ντοκιμαντέρ «Ρώτα την Ι Τζιν» για τη γυναίκα που κέρδισε δύο φορές τον Τραμπ
Cine News
Σιαμάκ Ετεμάντι: Μιλώντας για τη σεξουαλικότητα, μιλάμε για όσα αποκλείουν τους ανάπηρους
Cine News
COSMOTE HISTORY: 10 χρόνια λειτουργίας για το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό
Cine News
Super Bowl 2026: Οι δύο “λανθιμικές” διαφημίσεις με την Emma Stone και τον George Clooney
Cine News
Οι βραβευμένοι «Ανταγωνιστές» επιστρέφουν με β’ σεζόν στο Disney+
Art & Culture
Αποστολή στο 55ο IFFR: Μια εβδομάδα από αίθουσα σε αίθουσα
Cine News
Die My Love, κωμωδίες ή δυνατά love stories; Τι θα δεις αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Μέγαρο: Τριήμερο προβολών με τα τρία πρώτα ιστορικά ντοκιμαντέρ της Μαρίας Ηλιού
Cine News
28ο ΦΝΘ: Μεγάλο αφιέρωμα σε σπάνια και αποκαλυπτικά αρχεία
Cine News
Animasyros 2026: 200 χρόνια Ερμούπολη και open call για συμμετοχές
Cine News
«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε στο MEGA – Όσα θα δούμε στο 1ο επεισόδιο
Cine News
Το KinoFest επιστρέφει στην Αθήνα