MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

BTS: Καινούριο ρεκόρ για το “φαινόμενο” της K-Pop

Το διάσημο συγκρότημα της Νότιας Κορέας “BTS” σπάει καινούριο ρεκόρ με τρεις συνεχόμενες πρωτιές στα charts

Monopoli Team

Επιτυχημένο φαίνεται να είναι το φετινό έτος για το συγκρότημα BTS με τρεις ταυτόχρονες πρωτιές τις τελευταίες εβδομάδες.

Το επταμελές διάσημο συγκρότημα της K-pop έχει πλέον περάσει 13 εβδομάδες στο Νο. 1 στο Billboard Artist 100 chart,καθώς το νέο άλμπουμ τους με τίτλο «ΒΕ» έχει ήδη φτάσει στο Νο. 1 στο Billboard 200 λίγες μόνο μέρες μετά την κυκλοφορία του. Ταυτόχρονα, επίσης στο Νο. 1 στο Billboard Hot 100 βρίσκεται και το «Life Goes On», με το «Dynamite», που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, να το ακολουθεί στην τρίτη θέση.

Κλείνοντας τη 13η εβδομάδα του στο Νο. 1, το συγκρότημα σπάει το ρεκόρ για τις περισσότερες εβδομάδες που έχει παραμείνει συγκρότημα ποτέ στη θέση αυτή. Το συγκρότημα ξεπέρασε ακόμα και το ρεκόρ του Justin Bieber και του Ed Sheeran με παραμονή του στο Νο. 1 στα charts για 6 εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, οι BTS γίνονται οι ένατοι καλλιτέχνες που καταφέρνουν να βρεθούν ταυτόχρονα στην πρώτη θέση στα Artist 100 charts , Hot 100 charts και Billboard 200 charts. Ο τελευταίος που πέτυχε κάτι τέτοιο ήταν ο Drake στις 11 Αυγούστου 2018, με το «Scorpion» στο Billboard 200 και το «In My Feelings» στην κορυφή του Hot 100, καθώς και άλλοι καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift , η Adele, η Ariana Grande, ο Ed Sheeran, ο The Weeknd, η Camila Cabello και ο Kendrick Lamar.

Σε άλλα νέα, το συγκρότημα κέρδισε υποψηφιότητα στα Grammys στην κατηγορία Best Pop Duo/Group Performance για το τραγούδι«Dynamite». Είναι η πρώτη φορά που K-pop συγκρότημα είναι υποψήφιο για βραβείο Grammy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Grammy: Οι καλλιτέχνες που σάρωσαν στις υποψηφιότητες και οι απουσίες-έκπληξη12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b