MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σκυλάκια στέκονται πάνω σε μανιτάρια και γίνονται… viral

Τις τελευταίες εβδομάδες αξιολάτρευτες φωτογραφίες με σκυλάκια πάνω σε… μανιτάρια κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Monopoli Team

Τι καλύτερο από το να μπαίνεις στα social media και να χαζεύεις με τις ώρες αξιολάτρευτες φωτογραφίες από σκυλάκια, γατάκια, αλλά και κάθε είδους ζωάκια; Μάλλον αυτό σκέφτηκαν κάποιοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων, που αποφάσισαν να φωτογραφίσουν τους τετράποδους φίλους τους με έναν πρωτότυπο τρόπο, που φυσικά δεν άργησε να γίνει viral.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες εβδομάδες φωτογραφίες με σκυλάκια πάνω σε… μανιτάρια κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς να είναι εκείνους που έσπευσαν να ακολουθήσουν το νέο αυτό “trend” και να ανεβάσουν τα σκυλάκια τους πάνω σε μανιτάρια για να τα φωτογραφίσουν. Φυσικά, κανένα σκυλάκι δεν τραυματίστηκε κατά τη διαδικασία, αν και τα περισσότερα βρέθηκαν αρκετά ψηλά, αφού πρόκειται για ένα ιδιαίτερο είδος μανιταριού που στέκεται στα δέντρα σαν “ράφι” και μπορεί να στηρίξει τα τετράποδα ζωάκια.

Έτσι, τα σκυλάκια πόζαραν όλο χάρη και μας έφτιαξαν την διάθεση με τις αστείες φωτογραφίες τους. Απολαύστε κι εσείς μερικά αξιολάτρευτα στιγμιότυπα.

μανιτάρια

Η Suzanna Crampton από την Ιρλανδία είναι μία από αυτούς που μοιράστηκαν φωτογραφίες με τα κατοικίδια τους. Συγκεκριμένα, φωτογράφισε το μικροσκοπικό σκυλάκι της, Inca, και ανέβασε την φωτογραφία στο Twitter, όπου πήρε δεκάδες χιλιάδες likes. «Είδα την Inca να πηδάει πάνω στα μανιτάρια σαν να ήταν σκαλοπάτια προκειμένου να κοιτάξει πάνω από τον τοίχο που βρισκόταν δεξιά του δέντρου. Απλά πήρα το κινητό μου και το έβγαλα φωτογραφίες. Της άρεσε πολύ να μπορεί να κοιτάζει πάνω από τον τοίχο», είπε η ιδιοκτήτρια.

μανιτάρια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧορευτές μπαλέτου φωτογραφίζονται με αδέσποτα ζωάκια που περιμένουν να υιοθετηθούν12.09.2018
μανιτάρια μανιτάρια μανιτάρια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτην ΑΝΙΜΑ διασώζουν άγρια ζώα και σώζουν λίγο από την ανθρωπιά τους12.09.2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖωοθεραπεία ή αλλιώς τα ζώα-σύμμαχοι της υγείας μας12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b