MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Χορευτές μπαλέτου φωτογραφίζονται με αδέσποτα ζωάκια που περιμένουν να υιοθετηθούν

Στο πρότζεκτ “The Muttcracker” χορευτές μπαλέτου του του Σαιντ Λούις φωτογραφίζονται με αδέσποτα ζωάκια που μένουν σε καταφύγιο ζώων και περιμένουν την οικογένεια που θα τα υιοθετήσει, αλλάζοντας μια για πάντα τις ζωές τους!

Monopoli Team

Στο προτζεκτ με τίτλο «The Muttcracker», χορευτές μπαλέτου του Σαιντ Λούις φωτογραφίζονται με αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια που βρίσκονται σε καταφύγιο ζώων και περιμένουν να υιοθετηθούν. 

Οι ίδιοι οι χορευτές μιλώντας για την συμμετοχή τους στο πρότζεκτ, αναφέρουν: «Tο καταφύγιο είναι αφοσιωμένο στη διάσωση όλων των αδέσποτων ζώων,  ανεξάρτητα από την κατάσταση ή το ιστορικό τους. Κάποια αδέσποτα έχουν βιώσει άθλιες καταστάσεις, όπως κακοποίηση, υποσιτισμό ακόμη και πυροβολισμό. Εμείς είμαστε 100% ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε τα ζώα να βρουν ένα σπίτι!».

Η ιδέα ξεκίνησε όταν ένα ζευγάρι φωτογράφων, η Kelly Pratt και ο Ian Kreidich ανέλαβαν την φωτογράφιση χορευτών και σκύλων σε ένα άλλο πρότζεκτ με τίτλο «Dancers & Dogs», το 2017. Τότε κανείς τους δεν περίμενε την επιτυχία που θα ακολουθούσε, καθώς πλέον μετρούν περισσότερους από 110 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, ένα βιβλίο και το πρότζεκτ «Muttcracker».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ12 πρωτοποριακές, για την εποχή τους, εφευρέσεις που σήμερα μοιάζουν…«εξωγήινες»12.09.2018

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες με τους χορευτές και τα αδέσποτα ζωάκια:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ των Killers επανακυκλοφορεί12.09.2018

Πηγή: BoredPanda

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b