MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Το Τρίτο Στεφάνι: Aπό το θέατρο Παλλάς σε online streaming αυτό το Σαββατοκύριακο

Η μεγάλη θεατρική παραγωγή της χρονιάς, «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη θα προβληθεί διαδικτυακά για 2 μοναδικές παραστάσεις.

Monopoli Team

Η μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή της χρονιάς, «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή στο Θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα προβληθεί διαδικτυακά για 2 μοναδικές παραστάσεις, στις 5/12 & 6/12, μέσω της πλατφόρμας του VIVA.gr

Μαζί τους ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.

Σε μια περίοδο που το ζωντανό θέατρο δεν επιτρέπεται, η θεατρική πράξη βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό και να προσφέρει στην ψυχή και στο πνεύμα μας, μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο.

Με την σκέψη αυτή και εν αναμονή της επαναλειτουργίας των θεάτρων, οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την παράσταση που ανέβηκε για 15 μόνο ημέρες και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με καθημερινά sold-out.

Με καταγραφή υψηλής ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο παράστασης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από την σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜεγάλες θεατρικές παραστάσεις απ’ όλο τον κόσμο που μπορείτε να δείτε διαδικτυακά12.09.2018

Το μυθιστόρημα–σταθμός του Ταχτσή, από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού διαχρονικά, που στο παρελθόν έγινε σήριαλ από τον Γιάννη Δαλιανίδη και αποτέλεσε υλικό για πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και Θανάση Παπαγεωργίου, είναι μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Όχι με διάθεση διδακτική, αλλά μ᾽ ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κανείς στη ζωή.

Κι όπως λέει και ο Κώστας Ταχτσής στο Τρίτο Στεφάνι: “Η ζωή είναι στρόβιλος. Ευτυχία είναι να αγαπάς το στρόβιλο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 θεατρικά έργα και μία όπερα που αξίζει να δείτε online αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Διασκευή: Κ. Μαρκουλάκης, Νίκος Μανουσάκης
Σκηνικά: Πάρις Μέξης
Μουσική: Μίνως Μάτσας
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Κίνηση: Κική Μπάκα
Βοηθός σκηνοθέτη: Χριστίνα Ματθαίου
Βοηθός σκηνογράφου: Εύη Ανδριανού
Βοηθός ενδυματολόγου: Ειρήνη Γεωργακίλα
Μουσική διδασκαλία: Μαρία Γράμψα
Στίχοι: Σοφία Καψούρου
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Videos: Ελένη Κατρακαλίδη
Μαγνητοσκόπηση: VIEW MASTER FILMS
Παραγωγή: Θεατρικές Σκηνές

ΔΙΑΝΟΜΗ (αλφαβητικά)

Κώστας Ανταλόπουλος, Ειρήνη Βαλατσού, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Καβογιάννη, Δημήτρης Καραβιώτης, Σύρμω Κεκέ, Μαρία Κίτσου, Τάσος Λέκκας, Ορνέλα Λούτη, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Μανδρινός, Στάθης Μαντζώρος, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Γιώργος Νούσης, Ελευθερία Παγκάλου, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Ελίζα Σκολίδη, Μενέλαος Χαζαράκης, Γιώργος Ψυχογυιός

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέρες και ώρες online streaming

  • Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στις 20:30
  • Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στις 19:00

Τιμή ηλεκτρονικού εισιτηρίου: 12,99€

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης

• Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή της παράστασης, θα λάβετε στο email σας link με τη σελίδα της παραγγελίας σας από όπου θα μπορείτε να κατεβάσετε το παραστατικό σας (εισιτήριο)
• Ανοίγοντας το εισιτήριό σας, παίρνετε τον μοναδικό κωδικό του barcode σας
• Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή που έχετε επιλέξει:

Η σελίδα προβολής για το Σάββατο, 5/12/2020 είναι: https://www.viva.gr/tickets/streaming/351473/trito-stefani-5-12
Η σελίδα προβολής για την Κυριακή, 6/12/2020 είναι: https://www.viva.gr/tickets/streaming/351474/trito-stefani-6-12

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b