MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ONLINE

4 θεατρικά έργα και μία όπερα που αξίζει να δείτε online αυτή την εβδομάδα

Αυτόν το μήνα που οι θεατρικές σκηνές παραμένουν κλειστές μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε online -και με χαμηλό εισιτήριο- πέντε σημαντικές παραστάσεις που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και “επιτρέφουν” διαδικτυακά.

διαδικτυακά
«Μαντάμα Μπαττερφλάι» στην Εθνική Λυρική Σκηνή
Monopoli Team

Αυτόν τον μήνα μπορείτε να απολαύσετε online παραστάσεις από την ασφάλεια του σπιτιού σας. Τώρα που τα θέατρα είναι κλειστά, προσφέρουν τις παραστάσεις τους διαδικτυακά, με χαμηλό εισιτήριο. Εμείς συγκεντρώνουμε αυτές τις παραστάσεις και σας τις παρουσιάζουμε.

1. «Μαντάμα Μπαττερφλάι» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Η GNO TV, η νέα διαδικτυακή τηλεόραση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ξεκινά στις 25 Νοεμβρίου 2020 με την πρώτη online προβολή της σπαρακτικής «Μαντάμα Μπαττερφλάι», με τη διεθνώς καταξιωμένη υψίφωνο Ερμονέλα Γιάχο στον ρόλο του τίτλου. Από τις 25 Νοεμβρίου 2020, η «Μαντάμα Μπαττερφλάι» θα είναι διαθέσιμη μέσω του nationalopera.gr/GNOTV στο κοινό εντός και εκτός Ελλάδος με εισιτήριο μόλις 10 ευρώ.
Από Τετάρτη 25/11, διαθέσιμη όλο το 24ωρο
10€
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Για εισιτήρια πατήστε εδώ.
Δείτε την παράσταση εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜε τη Μαντάμα Μπαττερφλάι κάνει πρεμιέρα η διαδικτυακή τηλεόραση της Λυρικής Σκηνής12.09.2018
online

«Το Θείο Τραγί» στο Θέατρο Πορεία

2. «Το Θείο Τραγί» στο Θέατρο Πορεία

Η εξαιρετική παράσταση του Άρη Μπινιάρη «Το Θείο Τραγί» έρχεται στο Θέατρο Πορεία online, για την πρώτη της real time live streaming προβολή. Ο μουσικός λόγος του Γιάννη Σκαρίμπα πλαισιώνεται από μουσική και τραγούδια γραμμένα ειδικά για την παράσταση και με όχημα τα εκφραστικά μέσα του ηθοποιού δημιουργούν μια ηλεκτρική και δυναμική πλατφόρμα αφήγησης της προκλητικής αυτής ιστορίας.
Σάββατο 28/11, 21.00
7€
Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια πατήστε εδώ.

online

«Αρίστος» στο Θέατρο Πορεία

3. «Αρίστος» στο Θέατρο Πορεία

Η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου «Αρίστος», μία παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη «Ο Γύρος του Θανάτου», με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου» έρχεται στο Θέατρο Πορεία, για μια μοναδική real time live streaming προβολή.
Κυριακή 29/11, 21.00
7€
Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια πατήστε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο Πορεία Live: Παραστάσεις μέσω live streaming, για όλο τον Νοέμβριο12.09.2018
online

«Η κυρία του Μαξίμ» στο Εθνικό Θέατρο

4. «Η κυρία του Μαξίμ» στο Εθνικό Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο δίνει και πάλι ραντεβού με το κοινό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στις 19:30, ζωντανά από την Κεντρική Σκηνή, παρουσιάζοντας το αριστούργημα του Ζωρζ Φεντώ, «Η κυρία του Μαξίμ», σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου. Tο Σάββατο 21 Νοεμβρίου εκμηδενίστηκαν οι αποστάσεις για θεατές από όλο τον κόσμο, που αγκάλιασαν την πρώτη ζωντανή μετάδοση του Εθνικού Θεάτρου. Η απευθείας μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα: livestream.n-t.gr  με αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου (κωδικού πρόσβασης). Θα ακολουθήσουν οι τρέχουσες παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Σάββατο 28/11, 19.30
8€
Για εισιτήρια πατήστε εδώ.
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την παράσταση εδώ.
Σημειώνεται ότι η παράσταση δεν θα είναι διαθέσιμη για προβολή μετά το πέρας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ κυρία του Μαξίμ: Σε ζωντανή μετάδοση από το Εθνικό Θέατρο το έργο του Ζωρζ Φεντώ12.09.2018

«Τρεις αδελφές» στο Θέατρο Προσκήνιο

5. «Τρεις αδελφές» στο Θέατρο Προσκήνιο

Το Θέατρο Προσκήνιο παρουσιάζει, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 21:00, μία και μοναδική online προβολή της παράστασης «Τρεις Αδελφές» του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά. Η διαδικτυακή αυτή πρεμιέρα γίνεται έναντι εισιτηρίου συμβολικής αξίας, καθώς σύμφωνα με το θέατρο Προσκήνιο, καμία καλλιτεχνική δημιουργία δεν πρέπει να διατίθεται δωρεάν και πρόθεσή του είναι να συνεχίσουν – ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες – οι καλλιτέχνες να αμείβονται έστω και συμβολικά για το έργο τους.
Παρασκευή 27/11, 21.00
5€
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την παράσταση και αγοράστε τα εισιτήρια εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Τρεις αδερφές»: Online από το θέατρο Προσκήνιο η παράσταση του Δημήτρη Καραντζά12.09.2018

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b