MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χάρι Στάιλς: Ο Hitmaker της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Variety

Ο Χάρι Στάιλς ανακηρύχθηκε Hitmaker της Χρονιάς του περιοδικού Variety για το δεύτερο άλμπουμ του «Fine Line» και τα επιτυχημένα τραγούδια «Adore You» και «Watermelon Sugar».

Monopoli Team

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα μουσικά βραβεία Grammy, ο 26χρονος Χάρι Στάιλς ανακηρύχθηκε ο «Hitmaker» (δημιουργός επιτυχιών) της χρονιάς από το περιοδικό Variety.

Ο καλλιτέχνης, που είναι υποψήφιος για τρία βραβεία, κυκλοφόρησε δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2020, που ακούγαμε όλο το καλοκαίρι, το «Adore You» και το «Watermelon Sugar» από το φημισμένο άλμπουμ του «Fine Line».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Grammy: Οι καλλιτέχνες που σάρωσαν στις υποψηφιότητες και οι απουσίες-έκπληξη12.09.2018

Το τεύχος Hitmaker του Variety

Στην λίστα του Variety συμπεριλαμβάνεται επίσης ο Λιούις Καπάλντι, ο οποίος στέφθηκε τραγουδοποιός της χρονιάς, ενώ το «Blinding Lights» του The Weeknd τιμήθηκε ως το πιο «εθιστικό τραγούδι της χρονιάς».

Στη συνέντευξη του στο Variety, ο Στάιλς αναφέρθηκε στη δημιουργία του άλμπουμ που ανέδειξε την καλλιτεχνική του ωριμότητα, την περίοδο της καραντίνας, καθώς και στα γυρίσματα του θρίλερ «Don’t Worry Darling», στο οποίο συμμετέχει, δίπλα στην Φλόρενς Πιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ταινία «Don’t Worry Darling» με τον Harry Styles σταματάει λόγω κορονοϊού12.09.2018

«Φέτος υπήρξε μια τεράστια αλλαγή στην μουσική βιομηχανία», δήλωσε η Shirley Halperin, αρχισυντάκτρια μουσικής του Variety. «Αλλά η βιομηχανία έχει επιμείνει, με καλλιτέχνες, δημιουργούς και στελέχη να κυκλοφορούν και να προωθούν νέα τραγούδια κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Το τεύχος Hitmakers τιμά τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους πίσω από τα παρασκήνια που φροντίζουν να ακούγεται η μουσική. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για αυτό το τεράστιο επίτευγμα».

Αντιδράσεις μετά το εξώφυλλο στη Vogue

Ο Χάρι Στάιλς προκάλεσε αντιδράσεις πρόσφατα, με την φωτογράφιση και συνέντευξη που έδωσε στην Vogue, ενώ έγινε ο πρώτος άνδρας που ποζάρει μόνος του σε εξώφυλλό της. Ο Στάιλς φωτογραφήθηκε φορώντας τουαλέτα, ενώ μίλησε ανοιχτά για τις στιλιστικές του προτιμήσεις, που έχουν επικριθεί για τη θηλυκότητα που εκπνέουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρι Στάιλς: Γίνεται το πρώτο ανδρικό εξώφυλλο της Vogue και προκαλεί αντιδράσεις12.09.2018

Η πολιτική αναλύτρια Κάντανς Όουενς είχε γράψει στο Twitter: «Δεν υπάρχει κοινωνία που να μπορεί να επιβιώσει χωρίς ισχυρούς άντρες. Η Ανατολή το γνωρίζει αυτό. Στη Δύση, η σταθερή θηλυκοποίηση των ανδρών μας την ίδια στιγμή που ο μαρξισμός διδάσκεται στα παιδιά μας δεν είναι σύμπτωση. Είναι μια επίθεση. Φέρτε πίσω τους ισχυρούς άντρες».

Ο Στάιλς φυσικά δεν απέφυγε να απαντήσει στην Όουενς, με μια φωτογραφία του από το τεύχος Hitmaker του Variety στο Instagram, γράφοντας: «Φέρτε πίσω τους ισχυρούς άντρες», απαντώντας έτσι με τον τρόπο του στα προσβλητικά σχόλια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b