MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Therefore I Am: Στο νέο της βίντεο κλιπ η Billie Eilish εξερευνά ένα άδειο εμπορικό κέντρο

Χτες το βράδυ η Billie Eilish κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο τραγούδι της, καθώς και ένα βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε η ίδια.

Monopoli Team

Όπως είχαμε γράψει, σε story της στο Instagram το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, η Billie Eilish αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι τον Νοέμβριο. Έτσι περιμέναμε με ανυπομονησία και δεν μας απογοήτευσε, αφού χτες το βράδυ κυκλοφόρησε το “Therefore I Am”.

Μάλιστα, το τραγούδι ήρθε με ένα βίντεο κλιπ, που έχει σκηνοθετήσει η ίδια η Eilish, και γυρίστηκε σε ένα άδειο εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια, που ήταν κάτι σαν “στέκι” της 18χρονης τραγουδίστριας όταν ήταν ακόμη έφηβη.

Στο βίντεο την βλέπουμε να περιπλανιέται και να εξερευνά το αγαπημένο της mall, που τώρα είναι άδειο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Δείτε εδώ το νέο βίντεο κλιπ:

Αυτή την Κυριακή, η τραγουδίστρια πρόκειται να ερμηνεύσει live για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι στα American Music Awards, στα οποία έχει δύο υποψηφιότητες. Το show θα προβληθεί στις 3 το πρωί, ώρα Ελλάδος.

Εφόσον η περιοδεία της για το άλμπουμ της “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” ακυρώθηκε, η Billie Eilish έχει πραγματοποιήσει μια σειρά livestream,καθώς και μία online συναυλία, τον προηγούμενο μήνα.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας αυτής έκανε και μία δημόσια έκκληση για την κλιματική αλλαγή, ενώ προέτρεψε τους θαυμαστές της να μην ψηφίσουν τον Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNo Time To Die: Πώς επέλεξαν την Billie Eilish για το soundtrack της ταινίας;12.09.2018

Παράλληλα, πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο βίντεο κλιπ του “No Time To Die”, το τραγούδι της επερχόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ, η κυκλοφορία της οποίας έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b