MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Grammys 2021: Ποιοι είναι οι 8 νέοι καλλιτέχνες που διαγωνίζονται για το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη

Από την Phoebe Bridgers, μέχρι και την Megan Thee Stallion και την Doja Cat, αυτοί είναι οι 8 νέοι καλλιτέχνες που με τις επιτυχίες τους κατάφεραν να κερδίσουν μία υποψηφιότητα για το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη,

Megan Thee Stallion, Phoebe Bridgers και Doja Cat
Megan Thee Stallion, Phoebe Bridgers και Doja Cat
Monopoli Team

Τα φετινά βραβεία Grammy έχουν προκαλέσει ήδη πολλές αντιδράσεις, μήνες πριν πραγματοποιηθούν. Από την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες, πολλοί πρόσεξαν κάποιες σημαντικές παραλείψεις, με σημαντικότερη εκείνη του The Weeknd, κάτι που το Variety αποκάλεσε “τον πιο σημαντικό αποκλεισμό στην σύγχρονη ιστορία των Grammy”. Και φυσικά ο The Weeknd δεν ήταν ο μόνος αδικημένος, αφού πολλοί συνάδελφοί του από άλλες κατηγορίες έσπευσαν να εκφράσουν τα δικά τους παράπονα.

Φαίνεται ότι η μόνη κατηγορία που “πέτυχαν” τα Grammy είναι εκείνη των πρωτοεμφανιζόμενων, αφού πράγματι συγκέντρωσαν όλα τα φρέσκα ονόματα που κυρίευσαν τα charts φέτος. Από την Noah Cyrus και την Phoebe Bridgers, μέχρι και την Megan Thee Stallion και την Doja Cat, αυτοί είναι οι 8 νέοι καλλιτέχνες που με τις επιτυχίες τους κατάφεραν να κερδίσουν μία υποψηφιότητα για το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη, στα σημαντικότερα μουσικά βραβεία της βιομηχανίας, τα Grammy.

Με προηγούμενες νικήτριες την Dua Lipa και την Billie Eilish, φαίνεται ότι ο νικητής του φετινού βραβείου θα έχει μια ακόμη πιο μεγάλη χρονιά μπροστά του. Ας μάθουμε λοιπόν ποιοι είναι οι 8 νέοι μουσικοί που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια με τις επιτυχίες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Grammy: Οι καλλιτέχνες που σάρωσαν στις υποψηφιότητες και οι απουσίες-έκπληξη12.09.2018

Noah Cyrus

Όπως μάλλον καταλάβατε από το επίθετο της, η Noah είναι η μικρότερη αδερφή της Miley Cyrus, και είναι επίσης μουσικός. Ασχολείται με τη μουσική τα τελευταία χρόνια και παρ’ όλο που το ντεμπούτο της έγινε το 2016 με το “Make Me Cry”, μόλις φέτος κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα κοινού και κριτικών, με το δεύτερο άλμπουμ της “The End of Everything”. Όλα δείχνουν πώς η 20χρονη θα ακολουθήσει την καριέρα της αδερφής της, αλλά και του πατέρα της Billy Ray Cyrus που ήταν υποψήφιος για το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου το 1993.

Doja Cat

Ό,τι και να πούμε για την χρονιά της Doja Cat είναι λίγο. Από ανερχόμενο αστέρι του TikTok κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστή μέσα από την τεράστια επιτυχία της “Say So”, το οποίο μάλιστα είναι υποψήφιο και το Καλύτερο Σόλο Ποπ Τραγούδι της Χρονιάς. Το άλμπουμ της “Hot Pink” είναι επίσης υποψήφιο για το Βραβείο Καλύτερου Άλμπουμ.

Phoebe Bridgers

Η 26χρονη Phoebe Bridgers έχει ήδη συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα της indie rock, όπως είναι ο Conor Oberst, η Julien Baker και άλλοι. Οι περισσότεροι την έμαθαν μέσα από την επιτυχία της “Kyoto”, που είναι υποψήφιο για Καλύτερο Ροκ Τραγούδι και Καλύτερη Ροκ Ερμηνεία. Το άλμπουμ της, “Punisher”, είναι υποψήφιο για το Καλύτερο Alternative Άλμπουμ.

Ingrid Andress
Ingrid Andress

Ingrid Andress

Η Ingrid Andress είναι το πιο φρέσκο όνομα της country μουσικής αυτή τη στιγμή, με το ντεμπούτο άλμπουμ της “Lady Like” να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ως το ντεμπούτο γυναίκας country μουσικού με τα περισσότερα streams. Η 29χρονη είναι υποψήφια και για το Καλύτερο Country Άλμπουμ και Καλύτερο Country Τραγούδι για το “More Hearts Than Mine”.

Megan Thee Stallion

Η Megan Thee Stallion είναι ένα από τα φαβορί για το βραβείο, αφού σε έναν μόλις χρόνο μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες. Από το “Hot Girl Summer” με την Νίκι Μινάζ, το “WAP” με την Cardi B, αλλά και το ολοκαίνουριο “Body” η 25χρονη ράπερ έχει αποδείξει ότι είναι η επόμενη hitmaker του είδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCardi B και Megan Thee Stallion σπάνε κάθε ρεκόρ με το «WAP»12.09.2018

Chika

Άλλη μία γυναίκα ράπερ που διαγωνίζεται για το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη είναι η Chika, μια 23χρονη που έγινε διάσημη όταν έβγαλε ένα diss τραγούδι στον Κάνιε Γουέστ, που την οδήγησε σε μία επιτυχημένη συνεργασία με την JoJo. Φέτος, η Chika κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της, που της χάρισε μία υποψηφιότητα Grammy.

Kaytranada

Ένας από τους ανερχόμενους DJs αυτή τη στιγμή, ο 28χρονος Kaytranada με αρκετά χρόνια εμπειρίας, έγινε φέτος γνωστός μέσα από το άλμπουμ του “Bubba”, που περιλάμβανε συνεργασίες με τον Pharrell Williams και την Tinashe. Είναι επίσης υποψήφιος για το καλύτερο Dance/Electronic Άλμπουμ.

D Smoke

Άλλος ένας ράπερ, ο D Smoke συμμετείχε στο ριάλιτι μουσικής του Netflix για ράπερς, με τίτλο “Rhythm and Flow”. Εκεί κέρδισε την προσοχή της Cardi B, του Chance The Rapper και του T.I., και έτσι νίκησε τον τίτλο του καλύτερου ανερχόμενου ράπερ. Το άλμπουμ του “Black Habits” είναι υποψήφιο για το βραβείο Καλύτερου Ραπ Άλμπουμ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b