MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Cardi B και Megan Thee Stallion σπάνε κάθε ρεκόρ με το «WAP»

Το νέο τραγούδι της Cardi B και της Megan Thee Stallion με τίτλο «WAP» γίνεται η πρώτη γυναικεία συνεργασία που φτάνει νούμερο 1 στα UK charts.

Monopoli Team

Τέσσερις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, το “WAP” (Atlantic) της Cardi B και της Megan Thee Stallion όλα δείχνουν πως είναι το πιο επιτυχημένο single του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η επιτυχία των hip-hop καλλιτέχιδων έφτασε στην πρώτη θέση στα Official U.K. Singles Chart, κάνοντάς την, την πρώτη γυναικεία συνεργασία ραπ που έφτασε ποτέ σε αυτή τη θέση.

Μετά από δύο εβδομάδες στο νούμερο 1, το κομμάτι φτάνει τις 65.000 πωλήσεις στα charts, ενώ είχε πάνω από 8,5 εκατομμύρια streams, γεγονός που τους εξασφάλισε τον τίτλο, αναφέρει η Official Charts Company.

Αυτό είναι ένα προσωπικό ρεκόρ και για τις δύο καλλιτέχνιδες. Η υψηλότερη θέση που είχαν φτάσει στα UK charts ήταν το νούμερο 5 για την Cardi B με το τραγούδι της «Finesse» σε συνεργασία με τον Bruno Mars, ενώ για τη Megan Thee Stallion ήταν το τραγούδι «Savage», το οποίο έφτασε στο νούμερο 3 αυτόν το Μάιο.

Το «WAP» είναι μόνο το δεύτερο γυναικείο single που έφτασε στην κορυφή φέτος, μετά το «Rain On Me» της Lady Gaga με την Ariana Grande τον Μάιο.

Για να θυμηθούμε την τελευταία all-women συνεργασία, η οποία έφτασε νούμερο 1, θα πρέπει να ανατρέξουμε στο 2014, όταν κυκλοφόρησε το «Bang bang» με τη Jessie J, την Ariana Grande και τη Nicki Minaj.

Η νέα υψηλότερη καταχώριση στα charts ανήκει στους Calvin Harris και The Weeknd, καθώς η συνεργασία τους «Over Now» (Columbia / Republic Records / XO) ξεκινά από το νούμερο 3. Είναι η 35η είσοδος του Harris στο top 40 ως named artist και η 23η του Weeknd.

Επίσης, οι Blackpink και η Selena Gomez επηρεάζουν το Top 40 με τη συνεργασία τους «IceCream» (Interscope), το οποίο έχει φτάσει στο No. 39. Πριν από την τελευταία τους επιτυχία το K-pop συγκρότημα έφτασε τέσσερις φορές στο Top 40 και η Gomez 17.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b