MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H συναυλία-φόρος τιμής στον Peter Green στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021

Στις κινηματογραφικές αίθουσες ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η βιντεοσκοπημένη συναυλία, με την οποία ο Mick Fleetwood και Φίλοι τίμησαν τον Peter Green, τον αρχικό frontman των Fleetwood Mac.

Monopoli Team

Η συναυλία-αφιέρωμα του Mick Fleetwood στον Peter Green πρόκειται να κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο μέσα στο 2021.

Τον Φεβρουάριο, πριν το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε μία συναυλία στο Palladium του Λονδίνου προς τιμήν του Peter Green, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο, σε ηλικία 73 ετών και την οποία παρακολούθησαν 2.200 θεατές.

Στην συναυλία τον Φεβρουάριο εμφανίστηκαν πολλοί καλλιτέχνες που ερμήνευσαν τραγούδια του Green, όπως οι Neil Finn, Noel Gallagher, Billy Gibbons, David Gilmour, Kirk Hammett, John Mayall, Christine McVie, Jeremy Spencer, Zak Starkey, Pete Townshend, Steven Tyler και Bill Wyman. Επίσης στη σκηνή εμφανίστηκε ο Fleetwood, όπως και οι Dave Bronze, Jonny Lang, Andy Fairweather Low, Ricky Peterson και Rick Vito.

Η συναυλία αναμένεται τώρα να προβληθεί στους κινηματογράφους της Βρετανίας στις 23 και 28 Μαρτίου 2021, ενώ στις 30 του ίδιου μήνα θα κυκλοφορήσει σε Blu-Ray, βινύλιο, CD και digital audio για το κοινό με φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα από κάθε καλλιτέχνη που εμφανίστηκε στη συναυλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς: Σε βινύλιο κυκλοφορεί το soundtrack της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη12.09.2018

Ο Mick Fleetwood, ο οποίος επιμελήθηκε το line up των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν στην συναυλία, είπε: «Η συναυλία ήταν ένας εορτασμός εκείνων των πρώτων χρόνων που ξεκινήσαμε όλοι παίζοντας μπλουζ , και είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τον βαθύ αντίκτυπο που είχαν ο Peter και οι Fleetwood Mac στον κόσμο της μουσικής. Ο Peter ήταν ο μεγαλύτερος μέντορας μου και μου έδωσε τόση χαρά που αποτίω φόρο τιμής στο απίστευτο ταλέντο του. Ήταν τιμή μου που μοιράστηκα τη σκηνή με μερικούς από τους πολλούς καλλιτέχνες που έχει εμπνεύσει ο Peter όλα αυτά τα χρόνια και που μοιράζονται τον μεγάλο σεβασμό μου για αυτόν τον αξιόλογο μουσικό.»

Ο Peter Green ετοίμαζε καινούριο πρότζεκτ

Τον Ιανουάριο, οι εκδόσεις Rufus επιβεβαίωσαν ότι ο Peter Green δούλευε σε ένα νέο βιβλίο και ένα μουσικό πρότζεκτ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020. Ο Hammett συνεργάστηκε με τον Green στο πρότζεκτ και ηχογράφησε μουσική γι’ αυτό στο Abbey Road Studios. Σύμφωνα με τις εκδόσεις Rufus, το πρότζεκτ του Green (που δεν έχει τίτλο ακόμα) ήταν σχεδόν έτοιμο τον Ιανουάριο. Ωστόσο, είναι αβέβαιο εάν θα κυκλοφορήσει ή όχι μετά τον θάνατό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDavid Lynch: Διοργανώνει online συναυλία με Katy Perry, Kesha, Sting και Hugh Jackman12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b