MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

David Lynch: Διοργανώνει online συναυλία με Katy Perry, Kesha, Sting και Hugh Jackman

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του David Lynch διοργανώνει μία «εικονική» συναυλία, με μουσική, συνεντεύξεις και ομιλίες για τον διαλογισμό.

Monopoli Team

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του David Lynch ανακοίνωσε μία νέα “εικονική” συναυλία, με τίτλο “Meditate America”. Πρόκειται για μία δωρεάν εκδήλωση, όπου θα εμφανιστεί μια σειρά αγαπημένων μας μουσικών, όπως ο Sting, η Katy Perry, η Kesha, ο Elvis Costello, αλλά και ο ηθοποιός Hugh Jackman.

Ο σκοπός της συναυλίας θα είναι φιλανθρωπικός και σχετικός με την αποστολή του ιδρύματος να διδάξει τον “υπερβατικό διαλογισμό” σε ενήλικες και παιδιά ανά τον κόσμο. Έτσι, όλα τα έσοδα από την συναυλία θα χρησιμοποιηθούν, ώστε να μάθουν την πρακτική αυτοί που το έχουν ανάγκη, δηλαδή οικογένειες από ευπαθείς ομάδες, εργαζόμενοι υγείας, αλλά και βετεράνοι στρατιώτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Μάλιστα, η Katy Perry, που θα εμφανιστεί στην online εκδήλωση, θα μιλήσει με τον Hugh Jackman για την μητρότητα και τον διαλογισμό.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Lynch Foundation (@davidlynchfoundation)

Ο David Lynch ασχολείται εδώ και χρόνια με τον υπερβατικό διαλογισμό, αποδίδοντας σε αυτό μάλιστα τις συναρπαστικές ιδέες του. Τον Μάιο είχε αναφέρει ότι κατά την διάρκεια της καραντίνας ζωγράφιζε, έκανε διαλογισμό, ενώ ασχολείτο και με τον κινηματογράφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDavid Lynch: Το αινιγματικό βίντεο στο κανάλι του στο YouTube12.09.2018

Παράλληλα, ανέβασε μια σειρά βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, ενώ έκανε ψηφιακή πρεμιέρα μία δική του ταινία μικρού μήκους, με τίτλο “Fire”.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b