MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 32: Η Κατερίνα παίζει σκληρό μπρα ντε φερ με τον Λαυρέντη, αλλά βγαίνει νικήτρια. Τον αναγκάζει, με την απειλή του μαγνητοσκοπημένου υλικού που τον «καίει», να δώσει στον Παναγή πίσω τη θέση του. Μια παρεξήγηση, όμως, κάνει τον Παναγή να πιστεύει ότι ο Κανέλλος έχει σχέση με την Κατερίνα, γεγονός που τον πληγώνει ιδιαίτερα. Παρασκευάς και Ηλίας δεν έρχονται στα χέρια, χάρη στην επέμβαση της Φιλιώς. Μια απειλή, όμως, που εκτοξεύει ο Ηλίας στον Παρασκευά δημιουργεί υποψίες στη Φιλιώ για το παρελθόν των δυο αντρών.

Στο μεταξύ, η Βαρβάρα οργανώνει λογοτεχνική βραδιά για να προσελκύσει ψηφοφόρους. Αποδεικνύεται επικίνδυνη αντίπαλος για τον Παρασκευά, καθώς μοιάζει να έχει ρεύμα στο γυναικείο πληθυσμό. Η παρεξήγηση ανάμεσα σε Κανέλλο και Παναγή λύνεται και ο Παναγής μαθαίνει ότι η Κατερίνα ήταν αυτή που έβαλε το χεράκι της, προκειμένου να επιστρέψει στη θέση του. Παρασκευάς και Χαραλάμπης αναζητούν τρόπους για ν’ αμαυρώσουν την εικόνα της Βαρβάρας, όταν πέφτουν πάνω σ’ έναν φάκελο στο Δημαρχείο. Άραγε εκεί μέσα να κρύβεται κάποιο μυστικό της Βαρβάρας, που θα γίνει όπλο στα χέρια των πολιτικών της αντιπάλων; Ο Παναγής αποφασίζει να ευχαριστήσει την Κατερίνα και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ζευγάρια του Χόλιγουντ που ερωτεύθηκαν στα γυρίσματα12.09.2018

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 49:  Ο Αντώνης πέφτει από τα σύννεφα μαθαίνοντας ότι βρέθηκαν φυτοφάρμακα στο κτήμα του και δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη αυτό. Η υποστήριξη της Νεφέλης του δίνει δύναμη… Η Μαρία, αντίθετα, επιμένει στο ότι πρέπει να το πουλήσουν… Στο Τμήμα έρχεται μία νέα υπαστυνόμος, η Δάφνη Λογοθέτη. Ο Χρήστος νιώθει να την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Η Νίκη κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να φύγει από τον Αντρέα και βρίσκεται στην πόρτα του Δήμου. Μια τυχαία συνάντηση του Φίλιππου, της Αλίκης, της Λήδας και του Δημήτρη θα τους οδηγήσει να κάτσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι. Εκεί, δυστυχώς, θα αποκαλυφθούν πολλά.

21:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 45-46: Η Κατερίνα με τον Δημήτρη βρίσκουν την Όλγα αναίσθητη και προσπαθούν να τη σώσουν δίνοντας μάχη με τον χρόνο. Ο Νικόλας συζητάει για τον Παύλο με την Τζένη και τον Στέφανο μέχρι που εκείνη θέτει σε λειτουργία το δικό της σχέδιο. Η Σοφία ανησυχεί που ο Παύλος έχει πάρει τον Γιώργο, ενώ την ίδια ώρα εκείνος δέχεται τα πυρά της Αθηνάς που υποψιάζεται ότι η Σοφία έχει άλλον. Ο Μιχάλης με την Αγγελική πηγαίνουν στην ταβέρνα για την πρώτη εμφάνιση του Θωμά, αλλά εκεί τους πετυχαίνει ο Παναγιώτης ο οποίος τελικά αποκαλύπτεται ότι ήταν ο τελευταίος που είδε τον πατέρα της ζωντανό.

Η Αγγελική και ο Μιχάλης συγκλονισμένοι προσπαθούν να μάθουν από τον Παναγιώτη τι έγινε το βράδυ που αυτοκτόνησε ο πατέρας της. Ο Δημήτρης μαθαίνει για το παραλήρημα του Παναγιώτη και πληροφορεί την Αθηνά. Ανήσυχη ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια γύρω από τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας, η Αθηνά στέλνει τον Δημήτρη να «τακτοποιήσει» το θέμα.

21:00 «Παρουσιάστε» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 18: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Το στρατόπεδο σε κατάσταση ομηρίας! Ένας ανώνυμος τρομοκράτης απειλεί να τους ανατινάξει αν δεν παραδώσουν τον απόρρητο φάκελο του ΓΕΕΘΑ. Κανείς δεν μπαίνει και κανείς δεν βγαίνει απ’ το στρατόπεδο, αλλιώς θα υπάρξουν απώλειες. Προς αποφυγήν πανικού, οι διοικητές δεν ανακοινώνουν την βόμβα και τρέχουν να βρουν πώς παρείσφρησε ο δόλιος τρομοκράτης. Όλοι θα ανακριθούν! Έλτον και Φίλης ξεμένουν στο στρατόπεδο όπου πήγαν να κρύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία μιας αποτυχημένης τους “βεντέτας” ενώ η Φραντζέσκα ξυπνάει με τον Καρυπίδη πάνω στο ιατρικό κρεβάτι του Παπανίδη. Οι φαντάροι φοβούνται το μέγεθος της καμπάνας μετά το “bachelor party” του Μέγα και πασχίζουν να αποκρύψουν τα “όργια” της προηγούμενης βραδιάς. Κάπου, κάποιος είδε κάτι αλλά όλοι κάνουν τουμπεκί για τους λάθος λόγους. Ο χρόνος τρέχει. Θα προλάβουν οι διοικητές να σώσουν το στρατόπεδο απ’ τον μυστήριο τρομοκράτη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιαβάστε δέκα e-books του Αύγουστου Κορτώ, εντελώς δωρεάν12.09.2018

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 50: Το σχέδιο του Τάκη για να βγάλει εύκολα χρήματα όχι μόνο στέφεται από αποτυχία αλλά βάζει σε κίνδυνο και τη δικιά του ζωή και της Δρόσως. Ο Μπάμπης προσλαμβάνεται απ’ τον Μελέτη και τον Κωνσταντή ενώ ο Τόλλιας μαθαίνει με ποιον πραγματικά είναι ερωτευμένη η Σοφούλα και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί. Η Πηνελόπη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Αλέξη και το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Η Δρόσω δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της με τον Τάκη ενώ η Ελένη μαθαίνει το πιο αναπάντεχο νέο, που θ’ αλλάξει την ζωή της αλλά και την ζωή όλων.

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:00 «Πτυχή στο Χρόνο» στο ΟPEN

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Φαντασίας

Yπόθεση: Μετά την εξαφάνιση του επιστήμονα πατέρα της, τρεις μυστηριώδεις οντότητες στέλνουν την Μεγκ, τον αδερφό της κι έναν φίλο της στο χωρόχρονο με σκοπό να τον βρουν. Πρωταγωνιστούν: Όπρα Ουίνφρι, Ρις Γουίδερσπουν, Μίντι Κάλινγκ, Ζακ Γαλυφιανάκης, Κρις Πάιν.

22:00 «Ιστορία Αγάπης και Σκότους» στην ΕΡΤ2

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αμερική/Ισραήλ, Βιογραφία

Yπόθεση: Επηρεασμένος από τις ιστορίες και τις αναγνώσεις ποίησης της μητέρας του, (Νatalie Portman), ο νεαρός Amos Oz (Amir Tessler) μεγαλώνει το 1940 στην Ιερουσαλήμ και γίνεται διάσημος συγγραφέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Σκάρλετ Γιόχανσον μέσα από 10+1 αξέχαστες ερμηνείες της12.09.2018

ΕΚΠΟΜΠΗ

23:30 «Special Reports» στον ΑΝΤ1

Ενημερωτική εκπομπή, παρουσιάζουν οι Τάσος Τέλογλου, Αντώνη Φουρλής και η Μαρία Σαράφογλου. Ό,τι κρύβεται πίσω από την είδηση, ό,τι υπάρχει πίσω από την εικόνα, ό,τι δεν λένε οι λέξεις, μπαίνει στο μικροσκόπιο της ερευνητικής δημοσιογραφίας, για να δείξει τον δρόμο που οδηγεί στην αλήθεια. Φέτος, οι τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι, μαζί με τους ρεπόρτερ και τους παρουσιαστές του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1, φέρνουν στο προσκήνιο νέες μεγάλες έρευνες, ενώ μέσα από διεισδυτικά ρεπορτάζ, ειδικές αποστολές εντός και εκτός συνόρων, αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφηγήσεις, δίνουν μια άλλη οπτική για ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Συντελεστές: Τάσος Τέλλογλου, Αντώνης Φουρλής, Μαρία Σαράφογλου. Αρχισυνταξία: Ιωάννα Λουλούδη.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

23:00 «Παυλοπέτρι: Η Πόλη Κάτω από τα Κύματα» στο Cosmote TV History

Mια από τις αρχαιότερες βυθισμένες πόλεις, λίγα μόλις λεπτά από την Παντάνασσα στα Νότια της Λακωνίας, αναδημιουργήθηκε ψηφιακά, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Ένα λιμάνι, σπίτια με κήπους, ρούχα απλωμένα στις αυλές, δρόμοι και πλατείες, συνθέτουν μία πόλη με στοιχεία από τον αστικό τρόπο ζωής. Μόνο που εδώ μιλάμε για την εποχή του Χαλκού! Το Παυλοπέτρι ήταν μια πόλη με άριστη ρυμοτομία, που περιελάμβανε ένα πολύ καλά κατασκευασμένο οδικό δίκτυο. Ανεξάρτητες και μη οικίες μέχρι και δύο ορόφων, συνυπήρχαν με δημόσια κτήρια.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b