MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

10 ζευγάρια του Χόλιγουντ που ερωτεύθηκαν στα γυρίσματα

Δεν είναι λίγα τελικά τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που ανέπτυξαν σχέσεις μέσα από συνεργασίες. Δείτε τα 10 πιο γνωστά από αυτά.

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ
Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Πολλοί ονειρεύονται έναν χολιγουντιανό έρωτα και σίγουρα όλες οι ρομαντικές ταινίες ενισχύουν αυτήν την επιθυμία. Θα θέλαμε πολλά ζευγάρια ταινιών να είναι μαζί και στην πραγματική ζωή! Οι περισσότεροι είναι φίλοι και συνεργάτες, άλλοι ακόμη και εχθροί ενώ υπάρχουν κι αυτοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα και ταίριαξαν.

Ας δούμε 10 ζευγάρια που γνωρίστηκαν σε γυρίσματα και ερωτεύτηκαν στ’ αλήθεια ο ένας τον άλλον.

1. Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Ρίτζαρντ Μπάρτον

Πρόκειται για ένα θρυλικό ζευγάρι της δεκαετίας του 1960. Η γνωριμία τους προέκυψε στα γυρίσματα της “Cleopatra” όπου και ερωτεύτηκαν. Ήταν μεγάλο το σκάνδαλο για την εποχή καθώς η Τέιλορ εκείνο τον καιρό ήταν παντρεμένη με τον Έντι Φίσερ. Με τον Μπάρτον, πάντως, παντρεύτηκε δύο φορές, μια το 1964 και μια το 1975. Εν τέλει, χώρισαν πάλι αλλά παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι μέχρι τον θάνατο του Μπάρτον το 1984.

Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Ρίτζαρντ Μπάρτον

Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Ρίτζαρντ Μπάρτον

2. Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Ίσως το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ μέχρι και σήμερα παρά την κατάληξή του. Ο Μπραντ Πιτ ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον όταν γνώρισε την Τζολί το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας “Mr & Mrs Smith” όπου έπαιζαν το ζευγάρι. Έναν χρόνο μετά ο Πιτ παίρνει διαζύγιο αλλά περνάνε 10 χρόνια για να παντρευτεί την Αντζελίνα Τζολί. Δύο χρόνια μετά, το 2016, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει ότι “Είμαι πολύ πικραμένος αλλά αυτό που έχει σημασία περισσότερο τώρα είναι η καλή κατάσταση των παιδιών. Ζητώ από τον Τύπο να τους δώσει τον χώρο που τους αξίζει κατά τη διάρκεια αυτού του δύσκολου καιρού”.

3. Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς

Οι δυό τους γνωρίστηκαν το 1981 στα γυρίσματα του “Bosom Buddies” και συναντήθηκαν ξανά το 1985 στα γυρίσματα της ταινίας “Volunteers”. Από τότε έως και σήμερα είναι μαζί κι έχουν κάνει και δύο παιδιά. Ο Χανκς σε συνέντευξή του είχε πει “Η Ρίτα κ εγώ κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και αυτό ήταν. Την ρώτησα εάν ήταν αληθινό για εκείνη και απλά δεν μπορούσε να αρνηθεί”. Θεωρούνται από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Χόλιγουντ με πάνω από 30 χρόνια σχέσης.

Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς

Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς

4. Φράνσις ΜακΝτόρμαν και Τζόελ Κοέν

Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης γνωρίστηκαν το 1983 όταν η ΜακΝτόρμαν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Κοέν “Blood Simple”. Η ίδια ωστόσο αρνήθηκε να επιστρέψει για οντισιόν αλλά δεν τους εμπόδισε να είναι μαζί και να αποκτήσουν κ έναν γιό.

Φράνσις ΜακΝτόρμαν και Τζόελ Κοέν

Φράνσις ΜακΝτόρμαν και Τζόελ Κοέν

5. Μέγκαν Φοξ και Μπράιαν Όστιν Γκριν

Γνωρίστηκαν το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας “Hope & Faith” αλλά δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι. “Είχα μόλις βγει από μια σχέση και δεν έψαχνα για μια άλλη εκείνο τον καιρό” είχε δηλώσει ο Γκριν. Παντρεύτηκαν έξι χρόνια μετά, το 2010 και πλέον έχουν 3 παιδία.

Μέγκαν Φοξ και Μπράιαν Όστιν Γκριν

Μέγκαν Φοξ και Μπράιαν Όστιν Γκριν

6. Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και Γουίλ Σμιθ

Συναντήθηκαν στην θρυλική σειρά του 1997 “The Fresh Prince of Bel-Air”. Η Πίνκετ επρόκειτο να παίξει την κοπέλα του αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε για τον ρόλο. Ο Σμιθ την είδε στο “Different World” και ένιωσε την σύνδεση παρόλο που ήταν παντρεμένος τότε με την Σιρ Φλέτσερ. Εν τέλει, πήρε διαζύγιο για να καταλήξει με την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ.

Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και Γουίλ Σμιθ

Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και Γουίλ Σμιθ

7. Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέρ Μπαρδέμ

Η γνωριμία έγινε στο σετ της ταινίας “Jamon Jamon” στις αρχές της δεκαετίας του 1990 αλλά η μεγάλη συνάντηση που τους έκανε να ερωτευτούν έγινε αργότερα. Συγκεκριμένα, το 2008 στο “Vicky Cristina Barcelona” κι από κει και πέρα παντρεύτηκαν το 2010 κι έχουν δύο παιδιά.

Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέρ Μπαρδέμ

Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέρ Μπαρδέμ

8. Ρέιτσελ Βάις και Ντάνιελ Κρέγκ

Και οι δύο ήταν ζευγάρια με άλλους -η Βάις παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι και ο Κρέγκ αρραβωνιασμένος με την Σατσούκι Μίτσελ– όταν γνωριστηκαν. Ήταν στα γυρίσματα του “Dream House” και μέχρι η ταινία να κυκλοφορήσει είχαν ήδη παντρευτεί. Το 2018 έκαναν και το πρώτο τους παιδί!

Ρέιτσελ Βάις και Ντάνιελ Κρέγκ

Ρέιτσελ Βάις και Ντάνιελ Κρέγκ

9. Έβα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ

Η ιστορία του ζευγαριού ξεκίνησε το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας “The Place Beyond The Pines” κι αμέσως ξεκίνησε σχέση. Περιλάμβανε, μάλιστα, και ραντεβού στην Ντίσνεϊλαντ! Δεν έχουν παντρευτεί ποτέ αλλά είναι ακόμη μαζί κι έχουν και δύο κόρες.

Έβα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ

Έβα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ

10. Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ

Γνωρίστηκαν στο “That ’70s Show” αλλά εκείνη ήταν ακόμη 14 κι εκείνος 19 κι έτσι άργησε να ξεκινήσει το ρομάντζο. Ο Κούτσερ στο μεταξύ ήταν παντρεμένος με την Ντέμι Μουρ αλλά όπως φάνηκε ήταν γραφτό να είναι με την Κούνις.

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b