MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 26: Η σύλληψη του Στάθη από τον Κανέλλο προκαλεί την έντονη αντίδραση της Κατερίνας, η οποία είναι σίγουρη ότι ο Παναγής την πρόδωσε και είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την ανώνυμη καταγγελία. Ο Παναγής, ο οποίος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, είναι απελπισμένος. Η Μάρμω θορυβείται που θα φύγει ο Παναγής, γιατί δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί, πλέον, άνετη στο δάσος και να μαζεύει τις τρούφες της. Αποφασίζει, λοιπόν, να βρει μια λύση.

Ο Παρασκευάς είναι θυμωμένος που δεν τον στηρίζει η Φιλιώ στον προεκλογικό του αγώνα, όμως η Φιλιώ θ’ αλλάξει γνώμη όταν της «μπει στη μύτη» η Βαρβάρα. Η Χρύσα νιώθει απέραντες τύψεις γι’ αυτό που έκανε, ενώ ο Τζώρτζης λέει στη Μυρτώ για τη σύλληψη του Στάθη. Η Μυρτώ βρίσκει μια εξαιρετική ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Ο Παναγής αποφασίζει να φύγει από τον Πλάτανο, ενώ η Κατερίνα έρχεται να του ζητήσει συγγνώμη. Αρκεί, όμως, μια συγγνώμη για να ξεχάσει ο Παναγής πόσο άδικα τον κατηγόρησε;

20:00 «’Ηλιος» στον ANT1

Επεισόδιο 43: Η σχέση της Λήδας με τον Δημήτρη δείχνει να είναι στα καλύτερά της, αφού η Λήδα έχει συμφωνήσει επιτέλους να μείνουν μαζί. Ο Δημήτρης είναι ευτυχισμένος με την προοπτική να φτιάξουν οικογένεια. Ο Φίλιππος όμως, αντιδρά, νιώθοντας πως η  παρουσία του Δημήτρη στη ζωή του Πέτρου θα τον επηρεάσει και θα τον απομακρύνει απ’ αυτόν. Απ’ την άλλη, ο κλοιός γύρω απ’ τον Μάνο σφίγγει. Ο Δήμος προσπαθεί να πείσει την Μάρθα να καταδώσει τον Μάνο κι αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Δημήτρη για να τον ξεσκεπάσουν. Το θέμα είναι να πείσουν και την Νέλλη. Κι όλα αυτά, ενώ η Αντωνίου, αποφασίζει να κηρύξει πρώτη τον πόλεμο, ώστε να αποκαταστήσει το καλό της όνομα.

21:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 20: Ο Δημήτρης αναισθητοποιεί μια γυναίκα στο πάρκο με σκοπό να την κακοποιήσει αλλά πιάνεται στα πράσα. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στην Αγγελική ότι δε θα φύγουν μαζί και εκείνη αντιδρά έντονα. Συμφωνούν να φύγει μόνη της, με τον όρο να βρει ο Μιχάλης στοιχεία για τον φίλο του Παύλου που τη βίασε μαζί με τους Αργυρούς. Ο Δημήτρης ζητάει από την Κατερίνα να μείνει μακριά του και η αντίδραση της τον αιφνιδιάζει. Η Αγγελική δηλώνει την παραίτηση της και ο Στέφανος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, ενώ της αποκαλύπτει ότι παντρεύτηκε τη Τζένη. Η Αθηνά πιέζει τον Στέφανο να της μιλήσει για την ανάμειξή του στο μυστικό του Αργυρού και ο Μιχάλης συγκρούεται με τους γονείς του για την σχέση του με την Αγγελική. Η Σοφία κάνει έρωτα με τον Χάρη και το λέει στον Παύλο, πράγμα που τον βγάζει εκτός εαυτού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεατρικοί ηθοποιοί καταφεύγουν στη μικρή οθόνη12.09.2018

21:00 «Παρουσιάστε» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 15: Όλοι ετοιμάζονται για το πολυαναμενόμενο επισκεπτήριο. Αλλά ο τυφώνας που έχει πλημμυρίσει την γύρω περιοχή αποκλείοντας το στρατόπεδο από οδική πρόσβαση έχει άλλα σχέδια. Οπότε τα μαγειρευτά των μαμάδων θα πρέπει να περιμένουν. Όταν ο τυφώνας Διαμαντής φτάσει μαινόμενος στο στρατόπεδο, οι φαντάροι κι οι στρατιωτικοί εγκλωβίζονται κι αναγκάζονται να την βγάλουν μαζί, θέλουν δε θέλουν, μέχρι να περάσει η θύελλα. Ο Σκορδάς, αμπαρωμένος με την Ναταλία και τον Μαργαρώνη, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει επιτέλους το προβληματικό αυτό “τρίγωνο”, προς αμηχανία όλων. Βαρκάρη και Μέγας κρύβονται στον θάλαμο κι ο Μέγας έχει “πονηρές” ιδέες — αλλά η Καψάλη που έχει αποκοιμηθεί εκεί τους αλλάζει πλάνα. Την ίδια ώρα, ο Έλτον απειλεί να ξεμπροστιάσει την τσιμπημένη Γλυκερία στον ανήξερο Γούλα αν εκείνη δεν του κάνει συγκεκριμένες “χάρες”.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 45:  Στο Διαφάνι και στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασης της Ελένης. Η Δρόσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη. Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτήν τη φορά επίσημα. Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει την σύγκρουση με τον πατέρα του, στα όρια της; Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή για τις παράνομες δραστηριότητες τους θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν απ’ τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει όμως η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Βασιλώττος: Ποιος είναι ο Μπάμπης από τις «Άγριες Μέλισσες»;12.09.2018

ΤΑΙΝΙΑ

22:00 «Η Τιμωρός» στο ΟΡΕΝ

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αμερική/Ιρλανδία, Δράση

Υπόθεση: Η Μάλορι Κέιν είναι μια νεαρή, σκληρή και όμορφη μυστική πράκτορας. Ο εκπαιδευτής της, Κένεθ, της αναθέτει επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, τις οποίες οι κυβερνήσεις επιθυμούν να μη γνωρίζουν. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα διάσωσης ενός ομήρου στη Βαρκελώνη, ο Κένεθ την στέλνει εσπευσμένα στο Δουβλίνο για να συνεργαστεί με έναν άλλο πράκτορα, τον αβρό και αυτάρεσκο Πολ. Όταν η επιχείρηση αποτυχαίνει και η Μάλορι ανακαλύπτει ότι την πρόδωσαν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες και δυνάμεις της, για να ξεφύγει από ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό, να επιστρέψει στις ΗΠΑ, να προστατέψει την οικογένειά της και να εκδικηθεί αυτούς που την πρόδωσαν. Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Μπαντέρας, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μάικλ Ντάγκλας, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζίνα Καράνο.

ΕΚΠΟΜΠΗ

23:00 «Ενώπιος Ενωπίω» στον ANT1

Παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ταυτίσει το όνομά του με συνεντεύξεις που άφησαν εποχή και προκάλεσαν αίσθηση. Επιστρέφει στους δέκτες μας με την ενημερωτική εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», βάζοντας τη δική του δημοσιογραφική σφραγίδα σε συναντήσεις με προσωπικότητες από όλους τους χώρους της ζωής του τόπου. Πρόσωπα που έχουν έργο, λόγο και άποψη, πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, πρόσωπα με ισχυρή παρουσία στην Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό μιλούν εφ’ όλης της ύλης και φέρνουν στο φως άγνωστες πτυχές από την αθέατη πλευρά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάνος Καζαμίας: 10 + 1 πράγματα που δεν ξέραμε για τον ηθοποιό12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

23:30 «Μικροπόλεις» στην ΕΡΤ2

«Παλαιό Φάληρο: Το Παράθυρο». Άλλοτε το μέρος που έφτασαν οι πρόσφυγες από την Κωνσταντινούπολη για να βλέπουν την θάλασσα, το Παλαιό Φάληρο παραμένει έστω και μετά την καταπάτηση της παραλιακής ένα ανοιχτό παράθυρο στην Αθήνα των Νοτίων προαστίων, εκεί όπου το καλοκαίρι διαρκεί περισσότερο από τρεις μήνες.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b