MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

O Weeknd θα εμφανιστεί στο halftime show του Super Bowl

Ο διάσημος καλλιτέχνης έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο ετήσιο halftime show του Super Bowl που διοργανώνει η NFL

Monopoli Team

Ο Weeknd θα εμφανιστεί στο Pepsi Super Bowl LV Halftime Show τον Φεβρουάριο του 2021, όπως ανακοινώθηκε.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος κυκλοφόρησε το τέταρτο άλμπουμ του «After Hours» φέτος, θα ηγηθεί της εκδήλωσης που θα μεταδοθεί από το CBS από το Raymond James Stadium της Φλόριντα στις 7 Φεβρουαρίου. 

Ο Abel Tesfaye (γνωστός και ως The Weeknd) ακολουθεί τα βήματα των Beyoncé, Coldplay, Bruno Mars, Madonna, Katy Perry, Justin Timberlake, Lady Gaga και άλλων που έχουν συμμετάσχει στο ετήσιο σόου του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου. «Όλοι μεγαλώνουμε βλέποντας τις καλύτερες συναυλίες του κόσμου το Super Bowl και μπορεί κανείς να ονειρευτεί μόνο να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Είμαι τιμημένος και ενθουσιασμένος που θα είμαι στο κέντρο αυτής της περίφημης σκηνής φέτος», δήλωσε ο The Weeknd.

Το NFL χρειάστηκε να μειώσει το κοινό στο event φέτος λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Μόνο το 20% των θέσεων στο Raymond James Stadium θα γεμίσει με κοινό. Ο Jay-Z, ιδρυτής της εταιρίας Roc Nation που παράγει το σόου σε συνεργασία με το DPS, δήλωσε: «Ο Weeknd παρουσίασε έναν δικό του ήχο. Η μοναδικότητα του ως καλλιτέχνη έχει ορίσει μια νέα γενιά μεγαλείου στη μουσική και την τέχνη. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή στο χρόνο και το Pepsi Super Bowl LV Halftime Show θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία με έναν εξαιρετικό ερμηνευτή.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ταινία «Don’t Worry Darling» με τον Harry Styles σταματάει λόγω κορονοϊού12.09.2018

Ο Brian Rolapp, υπεύθυνος της NFL, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο The Weeknd θα έρθει στο Tampa Bay στο Pepsi Halfime Stage. Οι παραστάσεις του Halftime Show ήταν πάντα εξαιρετικές και ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνει στο Super Bowl LV.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι κιθάρες των Τζίμι Χέντριξ και Μπομπ Μάρλεϊ βγαίνουν σε δημοπρασία12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b