MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To Ιστορικό Μουσείο Κρήτης έρχεται στο σπίτι σας…online

Το Ιστορικό Μουσείο παραμένει κοντά στους φίλους του με τη δράση «Το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης έρχεται στο σπίτι σας», μέσα από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Μουσείου.

Monopoli Team

Το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης…online

Μετά τη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Κυβέρνησης και με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Κ.Ι.Μ. το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης αναστέλλει τη λειτουργία των εκθεσιακών του χώρων από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου ως το τέλος Νοεμβρίου 2020. Το ίδιο ισχύει για τη Βιβλιοθήκη της Ε.Κ.Ι.Μ.

Ωστόσο, το Ιστορικό Μουσείο παραμένει κοντά στους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή παρουσία και επικοινωνία με τη δράση «Το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης έρχεται στο σπίτι σας» για ακόμα μια φορά, μέσα από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Μουσείου. Με τη δράση αυτή διατίθενται ελεύθερα υφιστάμενες και νέες ψηφιακές εφαρμογές που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και προσβλέπουν στην παροχή μουσειακής εμπειρίας χωρίς φυσική παρουσία στους χώρους του Μουσείου.

Η δράση του Μουσείου

Οι ήδη υπάρχουσες ψηφιακές εφαρμογές απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και περιλαμβάνουν περιηγήσεις στους χώρους του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, σε περιοδικές εκθέσεις, καθώς και σε επιλεγμένες αρχειακές συλλογές της ΕΚΙΜ. Διαδικτυακά υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης ομιλιών και διαλέξεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο Μουσείο και πρόσβαση σε εκδόσεις της ΕΚΙΜ. Πρόσθετες εφαρμογές θα τεθούν στη διάθεση των μικρών και μεγάλων φίλων του Ιστορικού Μουσείου στις επόμενες μέρες. Επίσης, όλες οι online υπηρεσίες του Μουσείου, όπως το e-shop, θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν κανονικά.

Στο διάστημα αυτό το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης σας προσκαλεί να το επισκεφθείτε ψηφιακά έως ότου να ανοίξουν οι πόρτες του ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnline εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαλέξεις: 11 προτάσεις για την εβδομάδα 9-15 Νοεμβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b