MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

Παιδικός βήχας: Τα είδη του και πότε πρέπει να απευθυνθείτε στον γιατρό

Μάθετε πώς να ξεχωρίζετε εκείνα τα είδη του βήχα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης!

Monopoli Team

Ο βήχας είναι ένας πολύ συνηθισμένος ήχος αυτή την εποχή σε όλα τα σπίτια, καθώς συνοδεύει πολλές από τις ιώσεις – και όχι μόνο – του χειμώνα. Μάθετε πώς να ξεχωρίζετε εκείνα τα είδη που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. 

Όταν πρόκειται για έναν μεγάλο, ο ήχος του βήχα μπορεί και να είναι απλώς ενοχλητικός για τα αυτιά σου. Όταν όμως βήχει το παιδί σου, κατά κάποιο τρόπο, αυτός ο ήχος «τρυπάει» την καρδιά σου. Σκέφτεσαι ότι ταλαιπωρείται, ότι δυσκολεύεται να κοιμηθεί, ότι το κορμάκι του τραντάζεται κάτι φορά που βήχει και θέλεις να σταματήσει το συντομότερο δυνατό.

Ωστόσο, το βασικό που πρέπει να σκεφτεί κάθε γονιός είναι ότι τις περισσότερες φορές ο βήχας δεν είναι παρά το σύμπτωμα αυτού που ταλαιπωρεί το παιδί και ότι το κάθε διαφορετικό είδος μπορεί να αποκαλύψει ποιο είναι το πρόβλημα και πότε είναι σημαντικό να απευθυνθούμε άμεσα στο γιατρό. Αυτά είναι μερικά από τα πιο συχνά είδη βήχα που μπορεί να ακούσετε από το παιδί σας και τι μπορεί να σημαίνουν – όπως περιγράφει σε άρθρο του ο Αμερικανός παιδίατρος Ντάνιελ ΜακΓκι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Περισσότερα από Παιδί
VIMA_WEB3b