MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Demon Fire»: Οι AC/DC μας δίνουν μία γεύση από το νέο τους τραγούδι

Ενόψει της κυκλοφορίας του 17ου άλμπουμ τους «Power Up», οι AC/DC δημοσίευσαν ένα trailer από το καινούριο τους τραγούδι «Demon Fire»

Οι AC/DC επιστρέφουν!
Οι AC/DC επιστρέφουν!
Monopoli Team

Οι AC/DC μοιράστηκαν ένα νέο trailer λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «Power Up» τον επόμενο μήνα.

Για τη δημιουργία του 17ου άλμπουμ το συγκρότημα επανενώθηκε με τον τραγουδιστή Brian Johnson, ο οποίος εγκατέλειψε προσωρινά τη σύνθεση το 2016 λόγω απώλειας ακοής και είναι η πρώτη τους κυκλοφορία μετά τον θάνατο του συνιδρυτή του συγκροτήματος Malcolm Young.

Το «Power Up» θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου και το θρυλικό γκρουπ μας προετοιμάζει για την άφιξή του με ένα τρέιλερ από το κλιπ του τραγουδιού «Demon Fire», το οποίο θα περιλαμβάνεται στο δίσκο. Στο βίντεο του τραγουδιού εμφανίζονται δύο αυτοκίνητα που οδηγούν στο σκοτάδι, αλλά και φιγούρες πίσω από το τιμόνι που στη συνέχεια αποκαλύπτονται ως δαίμονες με κόκκινα μάτια.

Καθώς το κλιπ φτάνει στο τέλος του, ένας δαίμονας στέκεται μπροστά στην είσοδο μιας σήραγγας, ενώ φλόγες φωτίζουν το δρόμο.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω.

Η επανένωση των AC/DC

Οι AC/DC έχουν μοιραστεί μέχρι τώρα μόλις ένα τραγούδι από το δίσκο τους, με τίτλο «Shot In The Dark». Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Angus Young το χαρακτήρισε ως «ένα δυνατό single από ένα δυνατό ροκ άλμπουμ».

«Όταν το ακούσετε θα ξέρετε αμέσως ότι το έχουν γράψει οι AC/DC. Γι’ αυτό προσπαθούσαμε πάντα», πρόσθεσε και συνέχισε να συζητά για την επιστροφή του συγκροτήματος, λέγοντας: «Επανενωθήκαμε ουσιαστικά το 2018, όπου και δουλέψαμε πάνω σε πολλές ιδέες που είχαμε εγώ και ο Malcolm με τα χρόνια.»

«Υπήρχαν κομμάτια των AC/DC που δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να δουλέψουμε και ήταν υπέροχο που όλοι ήθελαν να πάρουν μέρος σε αυτό. Καταφέραμε να φέρουμε πίσω αυτό που ο κόσμος γνωρίζει ως AC/DC από το 1980, όταν ο Bon Scott πέθανε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMuse: Αντλούν έμπνευση από το 2020 και ετοιμάζουν νέο άλμπουμ12.09.2018

Εν τω μεταξύ, το συγκρότημα αυτή τη στιγμή εξετάζει κατά πόσον κάποια από τα κλασικά τραγούδια τους θα μπορούσαν να γίνουν αποδεκτά το 2020. «Δεν ξέρω πια, ούτε καν ήξερα τι σημαίνει «politically correct», το ανακάλυψα μόνο όταν επέστρεψα στην Αγγλία », είπε ο Τζόνσον. «Δεν έχω ιδέα για το τι σημαίνει ή πώς λειτουργεί!»

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b