MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 8 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο 31/10- 1/11

Συγκεντρώνουμε τις καλύτερες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

170 τετραγωνικά (Moonwalk)
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

170 τετραγωνικά (Moonwalk), του Γιωργή Τσουρή στο θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης

Τα 170 τετραγωνικά (Moonwalk), με άξονα το εδώ και το τώρα της Ελλάδας, ξεδιπλώνει μια ιστορία με πολύ αγωνία, χιούμορ και σκληρό ρεαλισμό, που συνδυάζει έντονες κωμικές και δραματικές στιγμές. Μια τραγωδία “για όλη την οικογένεια”, με πρόσωπα της διπλανής μας πόρτας και καταστάσεις ακραίες και συνάμα αναγνωρίσιμες, επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παλούμπη.
Σάββατο 31/10, 18:00, Κυριακή 1/11, 21:00
12-14€
Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης, Παπαδιαμαντοπούλου 4, Αθήνα 

Η Κληρονομιά, του Μαριβώ στο Από Μηχανής Θέατρο

Η κωμωδία του Πιερ ντε Μαριβώ σε μια μεταφράση του Ανδρέα Στάικου και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νταλιάνη παρουσιάζεται από το Από Μηχανής θέατρο και την ομάδα Zero Gravity.
Σάββατο 31/10 και Κυριακή 1/11, 21:00
5-18€
Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13, Αθήνα

Μεταμόρφωση

Μεταμόρφωση, του Φραντς Κάφκα στο Θέατρο Πόρτα

Ένα από τα λογοτεχνικά αριστουργήματα του 20ού αιώνα, η Μεταμόρφωση του Φραντς Κάφκα, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την περασμένη σεζόν σε σκηνοθεσία Τάσου Σαγρή, φιλοξενείται φέτος στο θέατρο Πόρτα. Παίζουν: Σίσσυ Δουτσίου, Στέβη Φόρτωμα, Μάνος Τσίζεκ, Λουκία Ανάγνου, Θωμάς Χαβιανίδης.
Σάββατο 31/10, 21:30
10-12€
Θέατρο Πόρτα, Μεσογείων 59, Αμπελόκηποι

Νόρα, του Χένρικ Ίψεν στο Θέατρο Άττις

Ο σπουδαίος δημιουργός Θεόδωρος Τερζόπουλος παρουσιάζει στο Θέατρο Άττις το πασίγνωστο έργο του Ίψεν, «Νόρα – Το Κουκλόσπιτο», με πρωταγωνιστές τους σταθερούς συνοδοιπόρους του Σοφία Χιλλ, Τάσο Δήμα και Αντώνη Μυριαγκό.
Κυριακή 1/11, 19:00
10-15€
Θέατρο Άττις, Λεωνίδου 7, Μεταξουργείο

Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας ζωντανεύει στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η ιστορική Ναυμαχία της Σαλαμίνας ζωντανεύει στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά

Με αφορμή τη συμπλήρωση 2500 χρόνων από τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, η Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά παρουσιάζει την παράσταση «Ηρόδοτος: Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας». Η Μαρία Καλλιμάνη, ο Δημήτρης Καταλειφός, η Θέμιδα Μπαζάκα και ο Γιάννης Τσορτέκης ζωντανεύουν τα πρόσωπα και τα γεγονότα της ιστορικής ναυμαχίας σε μια παράσταση που συνδυάζει τη θεατρική αφήγηση με ένα κινηματογραφικό οδοιπορικό στα θαλάσσια στενά της Σαλαμίνας.
Σάββατο 31/10, 21:00
10€
Δημοτικό θέατρο Πειραιά, Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς

Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα στην ταράτσα του Gazarte

Το Gazarte υποδέχεται τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Σπείρα Σπείρα για μία σπιτική συναυλία στην Ταράτσα του, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.
Σάββατο 31/10, 20:30
10-12€
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Αθήνα

Κώστας Μπαλταζάνης και Μαρίνα Σάττι στην ταράτσα του Gazarte

Ο κιθαρίστας και συνθέτης Κώστας Μπαλταζάνης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και δημιουργεί στη Νέα Υόρκη, έρχεται για μία εμφάνιση στην Ταράτσα του Gazarte. Εκεί συναντά την Μαρίνα Σάττι και πέντε μουσικούς, που θα παίξουν και θα αυτοσχεδιάσουν σε πρωτότυπες συνθέσεις, δημιουργώντας μία ξεχωριστή βραδιά.
Κυριακή 1/11, 21:30
10€
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Αθήνα

Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή – Για ενήλικες, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Εμπνευσμένη από τους στίχους του Σαίξπηρ, αυτή η βιωματική ξενάγηση στις εκθέσεις, είναι μια πρόσκληση στο συναίσθημα σε σκέψεις, εμπειρίες, αναμνήσεις και όνειρα των συμμετεχόντων. Μέσα από τις τέχνες, οι συμμετέχοντες εμπνέονται, εκφράζονται, μοιράζονται και συγχρόνως ζουν και παίζουν την προσωπική τους αλήθεια με μάρτυρα και συνοδοιπόρο την ομάδα. Η βιωματική ξενάγηση είναι μέρος της τεχνικής “Μetamyth” Therapy through the Arts  και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σπουδαστές και λειτουργούς των τεχνών και της ψυχολογίας, σε γονείς και νέους άνω των 15 ετών. Με την Θάλεια Βαλέτα, ψυχοθεραπεύτρια, δραματοθεραπεύτρια. Στις 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί βιωματική ξενάγηση στην αναδρομική έκθεση «Κώστας Τσόκλης. Ζωγραφική. Όρια και υπερβάσεις».
Σάββατο 31/10, 18:00 – 21:00
20€
Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 &, Μέρλιν 1, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b