MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Hocus Pocus: Το ψηφιακό…reunion του καστ και το μήνυμα για τις αμερικανικές εκλογές

Μία ψηφιακή επανένωση πραγματοποίησαν οι Bette Midler, Kathy Najimy και Sarah Jessica Parker, οι αδερφές Sanderson από το Hocus Pocus και επικεντρώθηκαν στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Monopoli Team

Λίγες ημέρες πριν το Halloween, το καστ της αμερικανικής κωμωδίας τρόμου και φαντασίας «Hocus Pocus» συναντήθηκε ξανά, αυτή την φορά ψηφιακά δεδομένων των συνθηκών, με σκοπό να μιλήσουν για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Στο πλαίσιο της μη κομματικής εκστρατείας I Am a Voter, η Bette Midler, η Kathy Najimy και η Sarah Jessica Parker, οι κινηματογραφικές αδερφές και μάγισσες, συζήτησαν την σημασία της δημιουργίας ενός σχεδίου ψηφοφορίας πριν από την Ημέρα των Εκλογών.

Τι συζητήθηκε στην ψηφιακή συνάντηση

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το δικαίωμα της ψήφου», είπε η Bette Midler. «Οι άνθρωποι αγωνίστηκαν και πέθαναν για το δικαίωμα της ψήφου…Πάνω από 100 εκατομμύρια άτομα που είχαν δικαίωμα ψήφου την τελευταία φορά δεν ψήφισαν».

Η Sarah Jessica Parker έκανε λόγο για τα απογοητευτικά στατιστικά στοιχεία, αναφέροντας ότι λιγότερο από το ένα τρίτο των επιλέξιμων νέων ψηφοφόρων ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Προκειμένου να αυξηθεί η προσέλευση των ψηφοφόρων φέτος, οι τρεις γυναίκες ενθάρρυναν τον κόσμο να ενημερωθεί για το πώς θα ψηφίσει στην πολιτεία του και να κάνει τη φωνή του να ακουστεί στις 3 Νοεμβρίου.

Οι αδερφές Sanderson επικαλέστηκαν επίσης τις…μαγικές τους δυνάμεις και πραγματοποίησαν ένα ξόρκι σε όσους παρακολουθούσαν, με την ελπίδα να τους πείσουν να ψηφίσουν. «Ελπίζουμε θα τους πιάσει όλους το ξόρκι και θα ψηφίσουν!», σχολίασαν.

Δείτε εδώ την ψηφιακή συνάντηση του καστ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b