MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Α Letter to My Loved Ones»: Το συγκινητικό φιλμ της Stella McCartney με γυναίκες που μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού

Το «Α Letter to My Loved Ones» της Stella McCartney μάς συστήνει γυναίκες, που παλεύουν με τον καρκίνο του μαστού ή κατάφεραν να βγουν νικήτριες και μοιράζονται την ξεχωριστή ιστορία τους.

Monopoli Team

Η δημοφιλής Βρετανίδα σχεδιάστρια Stella McCartney κυκλοφόρησε ένα συγκινητικό φιλμ, στο πλαίσιο μιας νέας καμπάνιας, που περιλαμβάνει ιστορίες γυναικών που μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού. Η καμπάνια φέρει τον τίτλο «Α Letter to My Loved Ones» και το φιλμ που τη συνοδεύει, γυρίστηκε από τη βραβευμένη με Πούλιτζερ φωτορεπόρτερ, Lynsey Addario, κατά τη διάρκεια του lockdown.

Οι γυναίκες περιγράφουν τις εμπειρίες τους και φορούν το ειδικό σουτιέν για μετά τη μαστεκτομή «Louise Listening», που σχεδίασε η McCartney και το οποίο δωρίζεται σε γυναίκες, που έχουν υποφέρει από τον καρκίνο του μαστού.

Η ευαισθητοποίηση της McCartney, στο ευαίσθητο θέμα αυτό, οφείλεται στο γεγονός ότι η ίδια έχασε τη μητέρα της Linda το 1998, σε ηλικία 56 ετών, από καρκίνο του μαστού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRihanna Savage x Fenty: Γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια12.09.2018

Το φιλμ της καμπάνιας, συνοδεύεται και από την συλλογή Whitney Popping lingerie collection, σε ροζ χρώμα, τα έσοδα από τις πωλήσεις της οποίας θα δοθούν για τους σκοπούς του ιδρύματος της σχεδιάστριας, Stella Cares Foundation, που στηρίζει παγκοσμίως τις πρωτοβουλίες που αφορούν στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, αλλά και το Linda McCartney Centre στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Liverpool, όπου φιλοξενεί γυναίκες που χρειάζονται θεραπεία.

Επιπλέον, η σειρά Adidas by Stella McCartney κυκλοφορεί το δικό της sport bra, ειδικό για γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή.

Δείτε το φιλμ εδώ:

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b