MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Dexter: Ο αγαπημένος serial killer επιστρέφει σε μίνι σειρά

Ο Michael C. Hall, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά εγκλήματος του δικτύου Showtime, επιστρέφει ως Dexter για 10 επεισόδια.

Monopoli Team

Μια από τις καλύτερες σειρές εγκλήματος, το «Dexter», επιστρέφει μετά από 7 χρόνια στις οθόνες μας!

Ο τηλεοπτικός serial killer που λατρέψαμε να μισούμε αλλά και να υποστηρίζουμε για 8 σεζόν, από το 2006 έως το 2013, θα εμφανιστεί ξανά στο δίκτυο Showtime, από τον δημιουργό της, Clyde Phillips.

Η μίνι σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2021, ενώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους.

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Michael C. Hall θα ξανά ενσαρκώσει τον Dexter, έναν serial killer που δουλεύει ως εμπειρογνώμονας στο αίμα της αστυνομίας του Μαϊάμι.

Το φινάλε της 8ης σεζόν βρήκε τον Dexter να πλαστογραφεί το θάνατό του και να ζει με ένα νέο όνομα στο Όρεγκον, αφού κατέστρεψε τη βάρκα του και δραπέτευσε από ένα νοσοκομείο με το νεκρό σώμα της αδερφής του, η οποία είχε πυροβοληθεί και βρισκόταν σε κώμα.

«Το Dexter είναι μια ξεχωριστή σειρά, τόσο για τα εκατομμύρια των οπαδών της όσο και για το Showtime, καθώς αυτή η πρωτοποριακή σειρά βοήθησε να βάλει το δίκτυο μας στον χάρτη πριν από πολλά χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος ψυχαγωγίας του δικτύου. «Θα επανεξετάζαμε αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα μόνο αν μπορούσαμε να βρούμε μια δημιουργική ευκαιρία που να ήταν αντάξια της εξαιρετικής, πρωτότυπης σειράς μας. Λοιπόν, χαίρομαι που αναφέρω ότι το βρήκαν οι Clyde Phillips και Michael C. Hall και περιμένουμε να το μοιραστούμε με τον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Οι ταινίες και οι σειρές που θα δούμε σε Α΄προβολή, από 14 έως 20 Οκτωβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b