MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«The Others»: Έρχεται remake για το κλασικό ψυχολογικό θρίλερ των ’00s

To remake του πιο ατμοσφαιρικού θρίλερ των τελευταίων δεκαετιών, «The Others», έρχεται σχεδόν 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή.

Monopoli Team

Το remake της πλέον κλασικής ταινίας τρόμου «The Others» θα επανεμφανιστεί στις κινηματογραφικές αίθουσες σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, καθώς η Universal Pictures πήρε τελικά τα δικαιώματα από την Sentient Entertainment και ετοιμάζεται για την παραγωγή.

Σε σκηνοθεσία του Alejandro Amenabar και με πρωταγωνίστρια τη Nicole Kidman, η ταινία του 2001 είναι ευρέως γνωστή για το δραματικό τέλος της, ενώ κέρδισε περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office μετά της κυκλοφορία της!

Το Χόλιγουντ αποφάσισε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δούμε μια νέα εκδοχή της ταινίας, στη μοντέρνα εποχή, ωστόσο για την ώρα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, τον σκηνοθέτη και το πρωταγωνιστικό καστ. Οι παραγωγοί αυτή την περίοδο είναι σε συζητήσεις σχετικά με το σενάριο, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα κατά πόσο πιστή θα είναι η νέα ταινία στο αρχικό θρίλερ.

Η υπόθεση της ταινίας του 2001

Το 1945, στη Νήσο Τζέρσεϊ, η Grace μένει σε μια απομονωμένη βικτωριανή έπαυλη μαζί με τα δύο παιδιά της, που μια σπάνια ασθένεια κρατά μακριά από το φως του ήλιου. Ο παράξενος τρόπος ζωής της οικογένειας διαταράσσεται από τον ερχομό τριών μυστηριωδών υπηρετών, αλλά και από τη διαπίστωση ότι το σπίτι κατοικείται από “άλλους” που θέλουν να τους εκδιώξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Δίκη των 7 του Σικάγου: Η αληθινή ιστορία πίσω από την νέα ταινία του Netflix12.09.2018

Τα νέα για ένα πιθανό remake της ταινίας «The Others» έγιναν γνωστά για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2020, ενώ πολλοί λένε ότι αυτή η στιγμή είναι η πιο κατάλληλη να κυκλοφορήσει ξανά η ταινία, που πραγματεύεται επίκαιρα θέματα, όπως είναι η αυτοαπομόνωση, ο φόβος, και η έντονη επιθυμία να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από το κακό.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b