MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Gaia Gozzi: Η 22χρονη Ιταλοβραζιλιάνα που μάθαμε μέσα από το single «Chega»

Η νέα ανερχόμενη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Gaia Gozzi κυκλοφορεί το πρώτο single με τίτλο «Chega» από το άλμπουμ της «Genesi» και είμαστε ενθουσιασμένοι!

Monopoli Team

Ποια είναι η Gaia Gozzi;

Η Gaia Gozzi, είναι μόλις 22 χρονών. Γεννήθηκε στο Viadana μια κοινότητα στην επαρχία της Μάντοβα στην Ιταλία, έχει ρίζες και από τη Βραζιλία, αλλά σήμερα μένει στο Μιλάνο.

Η αγάπη για τη μουσική

Η επαφή της με τη μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε από αρκετά μικρή ηλικία. Περισσότερο γνωστή έγινε μετά την συμμετοχή της στο talent show X Factor, που μάλιστα κατέκτησε και τη δεύτερη θέση. Το 2019 ήταν η μεγάλη νικήτρια της 19ης σεζόν του «Amici» και Tim Music Award για το τραγούδι της «Coco Chanel».

Gaia, το πρώτο single από το album Genesi

Η πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά δισκογραφικά κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020 και αυτό ήταν το άλμπουμ «Genesi», το οποίο βρέθηκε στην κορυφή του ιταλικού iTunes chart αλλά και στην 5η θέση στο επίσημο chart πωλήσεων της Ιταλίας.

Σήμερα το άλμπουμ έχει ήδη ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια streams, ενώ το πρώτο single του δίσκου, με τίτλο «Chega» παραμένει, το τελευταίο διάστημα, σταθερά στο Top 20 του επίσημου ραδιοφωνικού chart της Ιταλίας!

Στη χώρα μας το γνωρίσαμε λίγο αργότερα, το φθινόπωρο, αλλά από τότε που το ακούσαμε για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο είμαστε ενθουσιασμένοι!

Ακούστε τo single εδώ:

Το «Genesi» και το «Chega» κυκλοφορούν από την Panik Records και την Sony Music.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b