MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CHALLENGE

Cheese Tea: Κάναμε crash test στο πιο αναπάντεχο γευστικό trend της σεζόν που ανακαλύψαμε στα Coffee Island!

Τρία κορίτσια από το team του Μonopoli.gr δοκιμάζουν τις νέες γεύσεις του Cheese Tea των Coffee Island και μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους.

Monopoli Team | 08.10.2020

Γενικότερα, στο γραφείο λατρεύουμε τις προκλήσεις και δεν χάνουμε ευκαιρία να «προκαλούμε» η μία την άλλη, κάθε φορά που ένα challenge μας τραβά την προσοχή. Έτσι, όταν μάθαμε για το #mustache_challenge και το Cheese Tea, το νέο ρόφημα των Coffee Island, δεν μπορούσαμε να μην πάρουμε μέρος!

Η αλήθεια είναι ότι καμία μας δεν είχε δοκιμάσει ξανά Cheese Tea, αφού το ρόφημα αυτό -ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ασία και την Αμερική- κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα στη χώρα μας. Πρόκειται, όπως διαβάσαμε, για ένα κρύο τσάι, που έρχεται αποκλειστικά στα Coffee Island σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: φράουλα, lime και ιβίσκο, και καλύπτεται από μια βελούδινη κρέμα από… τυρί!

Όπως είναι φυσικό, ο πρωτότυπος αυτός συνδυασμός μας ιντρίγκαρε πολύ και κάπως έτσι αποφασίσαμε ότι έπρεπε να το δοκιμάσουμε αμέσως. Έτσι, συμφωνήσαμε να διαλέξει η κάθε μία την αγαπημένη της γεύση, να πάρουμε μέρος στο #mustache_challenge και να μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας!

Ευδοκία: Δοκίμασε το Cheese Tea Lime

Σαν ορκισμένη coffee addict ήταν μια αρκετά μεγάλη πρόκληση για εμένα να δοκιμάσω το νέο ρόφημα Cheese Tea των Coffee Island και να συμμετέχω στο #mustache_challenge.

Επέλεξα τη γεύση lime καθώς αγαπώ την έντονη, λίγο όξινη γεύση αυτού του φρούτου όταν συνδυάζεται μ’ ένα δροσιστικό ρόφημα, όπως είναι ένα παγωμένο τσάι. Φυσικά, το μόνο που έμενε ήταν να δω πώς θα λειτουργήσει η γεύση του lime με την αφρώδη – που θυμίζει μους – στρώση του cream cheese από πάνω και ομολογώ… ενθουσιάστηκα!

Νομίζω ότι είναι η ιδανική επιλογή για τις στιγμές που θέλεις να πιεις κάτι δροσιστικό, ενώ κάνεις τις βόλτες σου στην πόλη, όταν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και αν είσαι τύπος που σου αρέσει να δοκιμάζεις νέες, ανατρεπτικές γεύσεις που δημιουργούν αντιθέσεις.

Για μένα έχει ένα επιπλέον οικολογικό ατού καθώς για ν’ απολαύσεις το Cheese Tea δεν χρειάζεσαι καλαμάκι ενώ το πολύ πρακτικό και 100% eco friendly ποτήρι μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις.

Το τυρένιο μουστάκι που σχηματίζει πάνω από τα χείλη η μους του cream cheese κάνει ακόμα πιο διασκεδαστική τη διαδικασία της απόλαυσης! Με μόλις 260 θερμίδες το Cheese Tea Lime  είναι ένα ρόφημα που σίγουρα θα εντάξω στην καθημερινότητά μου χωρίς τύψεις.

Κωνσταντίνα: Δοκίμασε το Cheese Tea Φράουλα

Όλοι όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι τρελαίνομαι για τον συνδυασμό γλυκού και αλμυρού -δεν είναι τυχαίο πως τα αγαπημένα μου γλυκά είναι η αλμυρή καραμέλα και το cheesecake! Έτσι, όταν άκουσα ότι τα Coffee Island έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα ρόφημα που συνδυάζει τις δύο αυτές γεύσεις, αποδέχτηκα αμέσως το challenge των κοριτσιών και φυσικά μετά τo γραφείο έτρεξα στο πιο κοντινό Coffee Island για να πάρω το ρόφημά μου.

Χωρίς δεύτερη σκέψη διάλεξα το Cheese Tea Φράουλα, αφού η φράουλα είναι το αγαπημένο μου φρούτο. Εδώ πρέπει να παραδεχτώ ότι παρόλο που λατρεύω τον συνδυασμό αλμυρού -γλυκού, δεν μπορούσα να φανταστώ πώς μπορεί να λειτουργήσει γευστικά αυτό το “πάντρεμα” του τσαγιού με το cream cheese.

Η έκπληξη ήρθε με την πρώτη γουλιά, όταν κατάλαβα ότι πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό, κάτι που δεν έμοιαζε με κανένα ρόφημα που είχα δοκιμάσει. Μπορεί οι δύο γεύσεις του τσαγιού και της κρέμας να φαντάζουν αταίριαστες, αλλά αλληλοσυμπληρώνονται με τρόπο μοναδικό. Το δροσερό, φρουτώδες τσάι «δένει» τέλεια με τη διακριτική, αλλά αλμυρή γεύση του cream cheese και δημιουργούν έναν απολαυστικό συνδυασμό.

Τελικά, χάρη στο #mustache_challenge που ξεκινήσαμε για πλάκα στο γραφείο, απέκτησα μια νέα γευστική συνήθεια, ένα “δωράκι” που κάνω καθημερινά στον εαυτό μου!

Σταυρούλα: Δοκίμασε το Cheese Tea Ιβίσκος

Πάντα ήμουν φαν των ροφημάτων των Coffee Island, οπότε το να δοκιμάσω μια νέα γεύση μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα. Το τυρί το λατρεύω, όπως και το τσάι, ωστόσο δεν γνώριζα πόσο θα μ’ άρεσε ο συνδυασμός των δύο μαζί στο Cheese Tea!

Άλλωστε ποτέ δε λέω όχι σε προκλήσεις και ιδιαίτερα σε… «νόστιμες» προκλήσεις! Διάλεξα δοκιμάσω το Cheese Tea σε γεύση ιβίσκου. Τώρα θα μου πείτε γιατί επέλεξα το τσάι με τον ιβίσκο. Η αλήθεια είναι πως ο ιβίσκος μου έκανε κλικ καθώς μου φάνηκε αρκετά «εξωτικό» σαν όνομα. Πόσο μάλλον ο συνδυασμός του με τυρί! Και επειδή μ’ αρέσει να πειραματίζομαι στις γεύσεις δεν το πολυσκέφτηκα. Και δεν το μετάνιωσα!

Το ρόφημα ήταν δροσιστικό, γευστικό και κάτι σίγουρα διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Και φυσικά απόλαυσα πάρα πολύ το #mustache_challenge, αφού μπόρεσα να συνδυάσω τη γεύση και τη διασκέδαση.

Μετά από αυτή τη δοκιμή, λοιπόν, μπορώ να πω ότι το Cheese Tea των Coffee Island αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για την καθημερινότητά μου. Πριν ή μετά τη σχολή, που νιώθω κουρασμένη και χρειάζομαι κάτι δροσερό να με «επαναφέρει» και να μου δώσει ενέργεια. Πριν το φροντιστήριο των ρωσικών, για να ανταπεξέλθω με όρεξη. Γενικότερα, για πριν ή μετά τις υποχρεώσεις μου είναι σίγουρα μια ιδανική, γευστική, αναζωογονητική επιλογή!

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b