MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

The Crown: Πριγκίπισσα Νταϊάνα και Μάργκαρετ Θάτσερ στο τρέιλερ της 4ης σεζόν

Στο πρώτο τρέιλερ της τέταρτης σεζόν, της δημοφιλούς σειράς του Netflix, εμφανίζεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Μάργκαρετ Θάτσερ, την οποία υποδύεται η Γκίλιαν Άντερσον.

Monopoli Team

Η βασιλική δραματική σειρά «The Crown» του Netflix έχει δύο σημαντικές προσθήκες στην τέταρτη σεζόν της που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο: την Γκίλιαν Άντερσον («Σεξουαλική Εκπαίδευση», «The X-Files») ως πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μάργκαρετ Θάτσερ και την ανερχόμενη ηθοποιό Έμα Κόριν («Pennyworth», «Misbehaviour») ως πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Γκίλιαν Άντερσον ως η πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μάργκαρετ Θάτσερ.

Οι φωτογραφίες που εμφανίζουν για πρώτη φορά τους δύο χαρακτήρες, έχουν κυκλοφορήσει από την πλατφόρμα. Στην σειρά επιστρέφουν η Ολίβια Κόλμαν ως βασίλισσα Ελισάβετ, η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ως πριγκίπισσα Μάργκαρετ, ο Τζος Ο’ Κόνορ ως πρίγκιπας Κάρολος και ο Τομπάιας Μένζις ως πρίγκιπας Φίλιππος.

Ο Τζος Ο’ Κόνορ ως πρίγκιπας Κάρολος και η ανερχόμενη Έμα Κόριν ως πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Για την πλειοψηφία του τρέχοντος καστ της σειράς, η τέταρτη σεζόν θα είναι και η τελευταία. Η Ολίβια Κόλμαν, που διαδέχτηκε την Κλερ Φόι, θα αποχωρήσει από το ρόλον της Ελισάβετ μετά τη σεζόν 4 και η Ιμέλντα Στόντον θα αναλάβει τις δύο τελευταίες σεζόν. Επίσης, η ηθοποιός του «Tenet», Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, έχει προστεθεί ως πριγκίπισσα Νταϊάνα για τις δύο τελευταίες σεζόν του «The Crown».

Η Ιμέλντα Στόντον θα αναλάβει τις δύο τελευταίες σεζόν της σειράς, ως βασίλισσα Ελισάβετ.

Η πέμπτη σεζόν της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022, λόγω πανδημίας, ενώ ο δημιουργός της , Πίτερ Μόργκαν, επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τη σειρά μετά την έκτη σεζόν.

Η τέταρτη σεζόν του «The Crown» θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου στο Netflix.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του «The Crown»:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤηλεοπτικά BAFTA 2020: Σαρώνουν στις υποψηφιότητες «Chernobyl» και «The Crown»12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b