MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βασιλιάς των Λιονταριών 2: Έρχεται σίκουελ από τον σκηνοθέτη του Moonlight

Είναι γεγονός: Θα γυριστεί ο “Βασιλιάς των Λιονταριών 2” με σκηνοθέτη τον Μπάρι Τζένκινς του οσκαρικού Moonlight.

Monopoli Team

O σκηνοθέτης του οσκαρικού Moonlight, Μπάρι Τζένκινς, πρόκειται να σκηνοθετήσει το σίκουελ της περσινής live action επιτυχίας, “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών”.

Ο σκηνοθέτης και συγγραφέας, που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Σεναρίου για το Moonlight, ένα δράμα με queer πρωταγωνιστές, επιβεβαίωσε ο ίδιος τα νέα μετά από ρεπορτάζ του Deadline.

“Βοηθώντας την αδερφή μου να μεγαλώσει δύο μικρά παιδιά την δεκαετία του ’90, μεγάλωσα κι εγώ  μαζί με τους χαρακτήρες του Lion King” δήλωσε και πρόσθεσε: “Για μένα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία να δουλέψω με την Disney και να συνεχίσω αυτή την υπέροχη ιστορία φιλίας, αγάπης και κληρονομιάς, ενώ παράλληλα διευρύνω την δουλειά που κάνω καταγράφοντας τις ζωές των ανθρώπων της αφρικανικής διασποράς”.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία. Φημολογείται όμως ότι το σίκουελ θα εμβαθύνει περισσότερο στην μυθολογία των χαρακτήρων, και συγκεκριμένα στην ιστορία του Μουφάσα.

Το καστ δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Αν κρίνουμε, όμως, από τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας, μεταξύ των οποίων ήταν ο Ντόναλντ Γκλόβερ και η Μπιγιονσέ, τότε μάλλον θα εκπλαγούμε θετικά.

Πέρσι το live action ριμέικ της ταινίας είχε γίνει παγκόσμια επιτυχία, με τις εισπράξεις να ξεπερνούν τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Το κλασικό «The Lion King» σε live action12.09.2018

Ο Τζένκινς, πάντως, ήταν πολύ απασχολημένος με την μεταφορά του βραβευμένου με Πούλιτζερ “The Underground Railroad” για το Amazon, ενώ ετοιμάζει και άλλο ένα πρότζεκτ για την Ντίσνεϊ: την βιογραφία του διάσημου εικονογράφου Άλβιν Άιλι.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b