MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Joker: Πίσω από τον εκκεντρικό ψυχοπαθή clown ο Joaquin Phoenix

“Πίστευα ότι η ζωή μου ήταν μια τραγωδία, αλλά συνειδητοποίησα ότι είναι κωμωδία”, λέει ο ήρωας Arthur Fleck στο νέο trailer της ταινίας Joker

Monopoli Team

Το trailer της ταινίας “Joker” από την Warner Bros Pictures κυκλοφόρησε. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες  εμφανίσεις και ερμηνείες του αμφιλεγόμενου και εκκεντρικού villain της DC, που συνήθως γίνονταν με μια εκρηκτική μορφή, βλέπουμε έναν άλλο Joker. Βλέπουμε τον Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), να χορεύει με την μητέρα του (Frances Conroy), να φοράει μάσκα clown και να λιντσάρεται από κακοποιούς, πέφτοντας στο έδαφος αναίσθητος.

Από τις πρώτες εμφανίσεις κιόλας του μεγαλύτερου εχθρού του Batman, μεγάλα ερωτηματικά εμφανίστηκαν για το ιστορικό του χαρακτήρα του Joker. Αυτό αποτελούσε και ένα μεγάλο μέρος της γοητείας του. Τα μυστήρια  αυτά θα λυθούν με την πρεμιέρα της ταινίας στις 4 Οκτωβρίου του 2019 (στην Αμερική).

Στην σκηνοθεσία ο Todd Phillips, καθώς και στο σενάριο μαζί με τον Scott Silver.

Μετά τις ερμηνείες των Jack Nicholson, Heath Ledger και Jared Leto, ο ρόλος θα είναι σίγουρα μια πρόκληση, ακόμα και για τον Joaquin Phoenix. Μαζί με τον Phoenix θα εμφανιστούν στην ταινία και η  Zazie Beetz με τον Robert De Niro.

Το γέλιο, είναι δίσημο! Και ο Arthur Fleck, το μαθαίνει για τα καλά, καθώς από stand up comedian μετατρέπεται σε ψυχοπαθή δολοφόνο. Σε αυτή την περίπτωση το γέλιο από σύμβολο χαράς, μετατρέπεται σε σύμβολο παράνοιας!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b