BlackBox Photography: Έκθεση φωτογραφίας πρωτοετών μαθητών
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήTo BlackBox Photography μας προσκαλεί στην έκθεση των πρωτοετών μαθητών του, από τις 18 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2020.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ έκθεση αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας νέων φωτογράφων να γνωριστούν με τις εκφραστικές δυνατότητες της φωτογραφίας και την ιστορία της. Ερχόμενοι σε επαφή με σημαντικά φωτογραφικά έργα, οι συμμετέχοντες καλούνται να αναπτύξουν την προσωπική τους ματιά. Καθώς η μεγαλύτερη επιβράβευση για τον φωτογράφο παραμένει η ίδια η φωτογραφική διαδικασία, η έκθεση δεν συνιστά παρά μία πρώτη στάση στη μακριά διαδρομή της μάθησης και της δημιουργίας.
To BlackBox είναι ένας χώρος αφιερωμένος στη φωτογραφική δημιουργία που, μέσα από τη διεξαγωγή φωτογραφικών σεμιναρίων και τη φιλοξενία εκθέσεων, φιλοδοξεί να συμβάλει στον πολιτιστικό διάλογο της πόλης.
Συμμετέχουν: Μαρία Αρμάου, Εύα Γαλατσάνου, Ειρήνη Καλιακάτσου, Σπύρος Μουστακαλής, Γιάννης Μπαλτάς, Έλενα Πέττα, Ελπίδα Ροδινού, Βανέσια Ροζάνα, Χριστίνα Σιάσου, Γιώργος Σμυρναίος, Ειρήνη Σπανοπούλου, Θάνος Συρόπουλος, Γιούλη Τσιάκαλου.
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γιάννης Σίμος
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Platon: Ο φωτογράφος των ισχυρών του κόσμου επιστρέφει στις ελληνικές του ρίζες με μια έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη
- Πού βγαίνουμε στη φθινοπωρινή Κηφισιά από το πρωί μέχρι το βράδυ
- «Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
- The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
- Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όλα όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα