MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ

do your pART: Έργα τέχνης δημοπρατούνται για την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Μια διαδικτυακή δημοπρασία περισσότερων από 60 έργων τέχνης, φιλοτεχνημένων από μαθητές και απόφοιτους του τμήματος Visual Arts, θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Monopoli Team

Μία διαδικτυακή δημοπρασία για καλό σκοπό

Ο Αλέξανδρος Δρακινός και o Παναγιώτης Θεριανός, απόφοιτοι της Σχολής Μωραΐτη, αξιοποίησαν τοn χρόνο που τους δόθηκε, κατά τη διάρκεια του lockdown, για να στηρίξουν τα χιλιάδες παιδιά που «αγκαλιάζει» η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» μέσω της πρωτοβουλίας τους doyourpART.

Το «do your pART» είναι μια διαδικτυακή δημοπρασία έργων τέχνης που έχουν δημιουργήσει μαθητές και απόφοιτοι του τμήματος Visual Arts του Διεθνούς Κέντρου Σπουδών (IB) της Σχολής Μωραΐτη.

Στόχος της πρωτοβουλίας αποτελεί η ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τη πώληση των έργων θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στους σκοπούς της οργάνωσης.

Πώς θα συμμετάσχετε στη δημοπρασία:
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ.
  •  Kάντε εγγραφή ως χρήστες της ιστοσελίδας με την επιλογή Login—>Sign-up.
  • Επιλέξτε το έργο/α που σας ενδιαφέρουν.
  • Εισάγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και πατήστε «Place your bid» για κατοχύρωση της προσφορά σας.
  •  Εάν η δική σας προσφορά είναι η υψηλότερη στη λήξη της προθεσμίας, το έργο θα είναι δικό σας.
  • Εφόσον είστε νικητής της δημοπρασίας, θα λάβετε ενημερωτικό email στο οποίο θα αναγράφονται οι λεπτομέρειες για τη δωρεά σας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και για την παράδοση του έργου σε εσάς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑthens Pride: Συζήτηση για τη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία, με τις Νατάσσα Μποφίλιου, Sma Rag Da και Sugahspank!12.09.2018

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b