MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Gossip Girl: Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της δημοφιλούς σειράς είναι γεγονος

Τα γυρίσματα για την επιστροφή της δημοφιλούς σειράς «Gossip Girl» , ξεκινάνε και επίσημα πλέον, μέσα στον Οκτώβριο του 2020.

Monopoli Team

Στη Νέα Υόρκη τον επόμενο μήνα

Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο είχε ανακοινωθεί ότι η πολυαναμενόμενη επιστροφή του τηλεοπτικού σόου «Gossip Girl», θα καθυστερήσει μέχρι το καλοκαίρι του 2021, λόγω της πανδημίας του covid-19.

Ωστόσο, σε νέα της ανακοίνωση, η Warner Bros ανέφερε ότι το σόου θα ξεκινήσει τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη, μέσα στον επόμενο μήνα.

Όλα όσα περιμένουμε από τη νέα σεζόν

Η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει ένα νέο καστ από έφηβους από το Μανχάταν και θα παρουσιάζει πώς τα σόσιαλ μίντια έχουν επηρεάσει τη ζωή τους. Ο κύριος χώρος γυρισμάτων θα είναι το Constance Billard School για κορίτσια.

Οκτώ χρόνια μετά το τέλος του Gossip Girl, όπως το ξέραμε, το νέο υπόσχεται να μας δείξει ένα πολύ διαφορετικό περιεχόμενο, με αρκετό queer υλικό. Αφηγήτρια θα είναι η Kristen Bell, ενώ νέα μέλη του κάστ θα είναι οι Tavi Gevinson and Thomas Doherty.

Οι δημιουργοί Joshua Safran, Josh Schwartz, και Stephanie Savage παραμένουν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον σχεδιαστή των κοστουμιών Eric Daman.

Kristen Bell

Όπως και να έχει, ανυπομονούμε για την επιστροφή!

Πηγή: Dazed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMank: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

 

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b