MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 10 + 1 προτάσεις για την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου

Θέατρο, συναυλίες, σινεμά – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020.

 Αντιγόνη
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Αντιγόνη, του Σοφοκλή στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης

Αντιγόνη του Σοφοκλή, που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης και παρουσιάζεται σε ανανεωμένη εκδοχή από τον σκηνοθέτη, επανέρχεται στην Αττική τον Σεπτέμβριο. Η Ιωάννα Παππά ερμηνεύει την Αντιγόνη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου τον Κρέοντα, πλαισιωμένοι από μια εξαιρετική ομάδα νέων ηθοποιών, σε μια παράσταση που ξεχώρισε για τις ερμηνείες και τη σκηνοθετική μινιμαλιστική της προσέγγιση.
Παρασκευή 4/9, 21:00
14€, 17€
Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»

Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα, του Σάιμον Στήβενς στο Κηποθέατρο Παπάγου

Μια γλυκόπικρη ιστορία για τον αυτισμό, την εφηβεία, τις διαλυμένες οικογένειες και τα μαθηματικά, εμπνευσμένη από το πολυβραβευμένο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μαρκ Χάντον, με τον Γιάννη Νιάρρο να δίνει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας.
Παρασκευή 4/9, 20:30
15€, 18€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Άλσος Παπάγου

Σκηνές από ένα γάμο

Σκηνές από ένα γάμο, του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Ένα ζευγάρι, μια ιστορία είκοσι χρόνων. Υπάρχει άραγε η τέλεια σχέση; Ο Γιόχαν και Μαριάννα είναι –φαινομενικά τουλάχιστον- το τέλειο ζευγάρι. Κι όμως μια ματιά, μια παύση, μια μισοτελειωμένη φράση, μια αδιόρατη κίνηση ίσως μαρτυρούν ένα χάσμα. Τι θα συμβεί όταν αυτό το χάσμα έρθει στο φως; Με τους Αντώνη Λουδάρο και Παυλίνα Χαρέλα, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Ιωνικές Γιορτές» του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Παρασκευή 4/9, 21:00
5€, 8€
Άλσος Νέας Σμύρνης

Onassis. The play

Onassis. The play, στο θερινό θέατρο Λαμπέτη

Τον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση, ζωντανεύει στην σκηνή ο διάσημος ελληνοαμερικανός ηθοποιός Anthony Skordi, σε έναν συναρπαστικό μονόλογο που υπογράφει ο ίδιος μαζί με τον επιτυχημένο σεναριογράφο Willard Simms, σε σκηνοθεσία του Bruce Katzman.
Παρασκευή 4/9, 21:00
20€
Θερινό θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι

Η πόρνη από πάνω, του Αντώνη Τσιπιανίτη στο Βεάκειο

Ένας μονόλογος με την Κατερίνα Διδασκάλου που μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης.
Παρασκευή 4/9, 21:00
12€, 15€
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς 

Μανώλης Μητσιάς

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Μανώλης Μητσιάς στο Μαρούσι

Μια συναυλία με όλες οι τεράστιες επιτυχίες που μας πρωτοτραγούδησε ο Μανώλης Μητσιάς από το 1969 μέχρι σήμερα. Μαζί του επί σκηνής η Χριστιάνα Γαλιάτσου. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020.
Παρασκευή 4/9, 20:30
10€
Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου, Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι  

«Ο Αττίκ στο Παρίσι» με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού

Μια διαφορετική μουσική παράσταση βασισμένη στα τραγούδια του Αττίκ αλλά και σε μεγάλες επιτυχίες του μεσοπολέμου των Γιαννίδη, Σακελλάριου, Σουγιούλ, Ραπίτη κ.α. Μαζί με τον Γιώργη Χριστοδούλου, δυο μουσικοί, ο Χάρης Σταυρακάκης (πιάνο) και ο Κώστας Κλάγκος (κοντραμπάσο).
Παρασκευή 4/9, 20:30
10€, 12€
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων και Καπανέως

In Orbit

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

In Orbit: Διήμερο μουσικό φεστιβάλ στο ΚΠΙΣΝ

Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, live από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, οκτώ μπάντες θα καλύψουν ένα ευρύ μουσικό φάσμα, από την indie rock ενέργεια των Noise Figures και των Whereswilder, τους ψυχεδελικούς πειραματισμούς των Dury Dava, την ευφορική electropop των Daphne and the Fuzz (4/9), ως τον ηλεκτρονικό ήχο του Cayetano, των Lip Forensics, των S.W.I.M. και της Danai Nielsen (5/9), σε ένα φεστιβάλ που θα καταγράψει τον ήχο της πόλης και τις τάσεις της εγχώριας ροκ και ηλεκτρονικής σκηνής.
Παρασκευή 4/9, 20:00
5€, 10€
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 

Η Ορχήστρα Academica στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Ο τρίτος κύκλος συναυλιών της Ορχήστρας Academica, με ελεύθερη είσοδο για όλους, ξεκινάει στους κήπους του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου. Υποχρεωτική η προκράτηση θέσης στα τηλέφωνα 213213-9511 & 213213-9583, κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00.
Παρασκευή 4/9, 20:30
Είσοδος ελεύθερη
Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 22, Αθήνα 

Παύλος Παυλίδης, Φώτης Σιώτας

Ο Παύλος Παυλίδης με τον Φώτη Σιώτα στην Ταράτσα του Gazarte

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στην Ταράτσα του Gazarte τις Παρασκευές του Σεπτεμβρίου, παρέα με τον Φώτη Σιώτα. Oι δυο τους θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό dueto, με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.
Παρασκευή 4/9, 21:30
13€
Gazarte roof stage, Βουτάδων 34, Κεραμεικός

ΣΙΝΕΜΑ

City Drive-in Cinema στο ΟΑΚΑ

Το αθηναϊκό κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

Σήμερα Παρασκευή 4/9:

20:30 Bohemian Rhapsody
22:45 The Shape of Water

Από 5€

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b