MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Open Air Cinema: Προβολές κλασικών ταινιών με ελεύθερη είσοδο στο Ιωσηφόγλειο Μέγαρο Νέας Σμύρνης

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει, από τις 28 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, κινηματογραφικές προβολές στο Ιωσηφόγλειο Μέγαρο.

Open Air Cinema
«Παράσιτα» του Bong Joon-ho
Monopoli Team

Για έκτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει βραδιές κινηματογράφου από τις 28 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το Open Air Cinema θα διεξαχθεί, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, παράλληλα με το πολιτιστικό φεστιβάλ των Ιωνικών Γιορτών, σε ένα ιδιαίτερο θερινό σινεμά στο Ιωσηφόγλειο Μέγαρο Νέας Σμύρνης, με 10 προβολές και δύο μοναδικά αφιερώματα, στους Monty Python και στον Woody Allen.

Δέκα προβολές μέσα στο Σεπτέμβριο, με ταινίες πολύ πρόσφατες, όπως τα «Παράσιτα», που κέρδισαν το περσινό Οσκαρ καλύτερης ταινίας και η γαλλική κομεντί  «Ραντεβού στο Belle Époque», αλλά και all time classics, όπως ο «Νευρικός Εραστής» του Woody Allen και το «Ενας Προφήτης Μα τι Προφήτης» των Monty Python. Οι ταινίες θα προβληθούν με ελεύθερη είσοδο από τις 28 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, στις 21.00.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν:

«Αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες διατηρούμε, όπως πάντα, την ελεύθερη είσοδο στις βραδιές σινεμά, διευκολύνοντας όλους όσοι αγαπούν τον κινηματογρφάφο να απολαύσουν δέκα πολύ καλές ταινίες».

«Annie Hall» του Woody Allen

Ιωνικές Γιορτές στο Άλσος Ν. Σμύρνης

Το Αφιέρωμα γίνεται στο πλαίσιο των Ιωνικών Γιορτών που διοργάνωνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης από τις 23 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στο Aλσος Νέας Σμύρνης, με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και μουσικά αφιερώματα, τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται από την Πολιτεία για την προστασία του κοινού από τον covid.

Εδώ και  δύο δεκαετίες ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει τις Ιωνικές Γιορτές, ένα από τα πιο δημοφιλή πολιτιστικά φεστιβάλ της Αθήνας, μετατρέποντας το Αλσος Νέας Σμύρνης σε χώρο υποδοχής των μεγαλύτερων παραγωγών και καλλιτεχνικών δράσεων της σεζόν, φιλοξενώντας κάθε χρόνο περισσότερους από 120.000 χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Μπάτμαν»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας με τον Ρόμπερτ Πάτινσον12.09.2018

Open Air Cinema: Συνοπτικό Πρόγραμμα
  • 28/8 «Παράσιτα»
  • 30/8 «Ραντεβού στο Belle Époque»
  • 1/9 «Coco Before Chanel»
  • 3/9 «Αγάπα με αν τολμάς»
  • 5/9 «Manhattan»
  • 7/9 «Ζητείται Εγκέφαλος για Ληστεία»
  • 9/9 «Νευρικός Εραστής»
  • 11/9 «Ένας Προφήτης μα τι Προφήτης»
  • 13/9 «Το νόημα της ζωής»
  • 15/9 «Το σπίτι δίπλα στη θάλασσα»

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b