MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΑ

«Μπάτμαν»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας με τον Ρόμπερτ Πάτινσον

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες και το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας «Μπάτμαν», με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ομώνυμο ρόλο.

Monopoli Team

Η Warner Bros., που κατέχει τα δικαιώματα για τις ταινίες «Μπάτμαν», δημοσιοποίησε το πρώτο τρέιλερ και φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του αγαπημένου σούπερ ήρωα της DC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Έγκλημα στο Νείλο»: Το αριστούργημα της Αγκάθα Κρίστι ξανά στην μεγάλη οθόνη12.09.2018

Πρωταγωνιστής είναι ο Βρετανός Ρόμπερτ ΠάτινσονTwilight») στο ρόλο του Μπρους Γουέιν/ Μπάτμαν, ενώ στους άλλους ρόλους βρίσκουμε την Ζόε Κράβιτς («Big Little Lies») ως Catwoman, τον Τζέφρι Ράιτ ως Τζέιμς Γκόρντον, τον Κόλιν Φάρελ ως Penguin και τον Πολ Ντέινο ως Riddler.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα την περίοδο που ο Μπρους Γουέιν/ Μπάτμαν εξακολουθεί να είναι απλώς ένας άγρυπνος μασκοφόρος και απέχει ακόμα από το να είναι τέλειος. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ματ Ριβς, τόνισε ότι ο Μπάτμαν στην ουσία δεν είναι ακόμη ο Μπάτμαν, αλλά υπάρχουν άνθρωποι «που τον φοβούνται».

Η παραγωγή της ταινίας ολοκληρώθηκε εν μέσω πανδημίας. Η υπόθεση αφορά κάποια σκοτεινή δύναμη που προσπαθεί να φτάσει στον Μπάτμαν, όσο το έγκλημα εξελίσσεται ανεξέλεγκτα στην πόλη του Γκόθαμ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2021.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b