MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Van Morrison: “Ψευδοεπιστήμη” οι κοινωνικά αποστασιοποιημένες συναυλίες

“Πρέπει να παίζουμε σε χώρους με πλήρη πληρότητα” δήλωσε ο Van Morrison, αποκαλώντας στη συνέχεια τις κοινωνικά αποστασιοποιημένες συναυλίες “ψευδοεπιστήμη”.

Monopoli Team

Σε ένα ανοιχτό γράμμα προς του θαυμαστές του, ο Van Morrison κατέκρινε την “ψευδο-επιστήμη” των κοινωνικά αποστασιοποιημένων συναυλιών.

Το γράμμα δημοσιεύτηκε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο ίδιος ο Morrison θα παίξει σε μία σειρά από κοινωνικά αποστασιοποιημένες συναυλίες μέσα στον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα, θα παίξει σε δύο “κοινωνικά αποστασιοποιημένα show με περιορισμένη πληρότητα” στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στο Camden του Λονδίνου.

Μόλις τον προηγούμενο μήνα, μάλιστα, ο βετεράνος μουσικός ανακοινώθηκε ως ο headliner του πρώτου social distancing χώρου στην Μεγάλη Βρετανία. Πρόκειται για το The Virgin Money Unity Arena στο Newcastle, που είναι έτσι διαμορφωμένο, ώστε το κοινό να βρίσκεται αναγκαστικά σε απόσταση ασφαλείας, σύμφωνα με τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Στο γράμμα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του, ο Van Morrison γράφει: “Όπως γνωρίζετε, θα κάνουμε συναυλίες σε κοινωνική αποστασιοποίηση στο Newcastle Upon Tyne’s Gosforth Park, στο Electric Ballroom και στο The London Palladium. Αυτό δεν είναι ένα σημάδι αποδοχής ή συγκατάθεσης με την τωρινή κατάσταση. Αυτό γίνεται για να ξεκινήσει ξανά την δουλειά η μπάντα μου. Αυτή δεν είναι επίσης η απάντηση για το μέλλον. Πρέπει να παίζουμε σε χώρους με πλήρη πληρότητα από εδώ και πέρα”.

“Προσκαλώ τους συναδέλφους μου τραγουδιστές, μουσικούς, στιχουργούς, παραγωγούς και άλλους στην βιομηχανία να παλέψουν μαζί μου για αυτό” δήλωσε ο Morrison, προσκαλώντας επίσης τους μουσικούς και τους φαν να “πολεμήσουν την ψευδο-επιστήμη” των κοινωνικά αποστασιοποιημένων show.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Άντριου Λόιντ Γουέμπερ έγινε εθελοντής σε… δοκιμαστικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού12.09.2018

Τέλος δήλωσε ότι “ο Sir Andrew Lloyd Weber και εγώ φαίνεται να είμαστε οι μόνοι άνθρωποι στη μουσική βιομηχανία που προσπαθούμε να λειτουργήσει ξανά”, ενώ έκλεισε την επιστολή του λέγοντας ότι δεν είναι οικονομικά βιώσιμο να κάνουμε τέτοιες συναυλίες.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b