MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ έγινε εθελοντής σε… δοκιμαστικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Ο Βρετανός συνθέτης Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, συμμετείχε σε δοκιμαστικό εμβολιασμό για τον κορονοϊό, δηλώνοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να ξανανοίξουν τα θέατρα.

Monopoli Team

Ο 72χρονος Βρετανός συνθέτης Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, γνωστός για τα μεγαλύτερα θεατρικά μιούζικαλ όλων των εποχών («Φάντασμα της Όπερας», «Cats»,«Εβίτα») δέχτηκε να συμμετάσχει σε δοκιμαστικό εμβολιασμό κατά του Covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆντριου Λόιντ Γουέμπερ: «Η ταινία Cats ήταν γελοία»12.09.2018

Ο ίδιος ο Γουέμπερ το ανακοίνωσε την Τετάρτη 12 Αυγούστου, με μια ανακοίνωση στο λογαριασμό του στο Twitter, γράφοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι αύριο θα εμβολιαστώ στο πλαίσιο μιας δοκιμής για τον Covid-19 από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Θα κάνω τα πάντα για να αποδείξω ότι τα θέατρα μπορούν να ξανανοίξουν με ασφάλεια».

Το σχετικό εμβόλιο αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και της φαρμακευτικής εταιρείας AstraZeneca, ενώ είναι ένα από τα πρώτα εμβόλια που εμφάνισαν ενθαρρυντικά αποτελέσματα ως προς την αποτελεσματικότητά τους.

Λίγο αργότερα, πάλι μέσω Twitter, ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ κοινοποίησε τον εμβολιασμό του: «Μόλις εμβολιάστηκα με το δοκιμαστικό εμβόλιο της Οξφόρδης για τον κορονοϊό. Θα κάνω τα πάντα για να ανοίξουν τα μικρά και τα μεγάλα θέατρα, και οι ηθοποιοί και οι μουσικοί να επιστρέψουν στην εργασία τους».

Η μεγάλη επιθυμία του Λόιντ Γουέμπερ είναι να ξανανοίξουν τα θέατρα τόσο στην Βρετανία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, και να συνεχιστούν οι παραστάσεις που διακόπηκαν λόγω της πανδημίας τον Μάρτιο του 2020. Μάλιστα, μέσω Youtube και του καναλιού «The Show Must Go On», ο συνθέτης έχει παρουσιάσει πολλές μαγνητοσκοπημένες θρυλικές παραστάσεις του δωρεάν, συγκεντρώνοντας χρήματα από δωρεές και εράνους, για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b