MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Διακοπές με τα παιδιά: Τι δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σας

Είστε έτοιμοι για οικογενειακές διακοπές; Πριν κλείσετε τη βαλίτσα σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει αυτά τα αντικείμενα που είναι σίγουρο ότι θα σας φανούν πολύ χρήσιμα!

Διακοπές με τα παιδιά
Διακοπές με τα παιδιά
Monopoli Team

Τα παιδιά χρειάζονται ένα σκασμό πράγματα –μάλιστα όσο πιο μικρά είναι τόσο μεγαλύτερη είναι η τσάντα που χρειάζεστε για να χωρέσουν τα απολύτως απαραίτητα. Μια αντιστρόφως ανάλογη σχέση που μοιάζει πραγματικά απίστευτη, δεδομένου του μεγέθους ενός μωρού. Μεγαλώνοντας, ζητούν ακόμη περισσότερα, αλλά πια δεν είναι βέβαιο ότι είναι όλα απαραίτητα. Πάντως, για να μην έχετε προβλήματα στις διακοπές, καλό είναι να επενδύσετε σ’ αυτά τα αντικείμενα και να πάρετε μαζί σας όσα περισσότερα μπορούν να χωρέσουν στις αποσκευές σας.

Μωρομάντηλα 

Δεν έχει μεγάλη σημασία εάν το παιδί σας είναι βρέφος ή έχει ήδη μπει στην εφηβεία. Γιατί όπως γνωρίζουν καλά όλες οι μαμάδες του κόσμου, τα μωρομάντηλα κάνουν πολύ περισσότερα από το να καθαρίζουν λιλιπούτειους πισινούς. Θα τα χρειαστείτε στις περιπτώσεις που βαριούνται να πλύνουν τα χέρια πριν το φαγητό, που έριξαν παγωτό στα κουμπιά του τηλεκοντρόλ ή γρατζούνισαν το γόνατο κάνοντας βουτιές από το βραχάκι. Γενικά, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να καθαρίσει με ένα μωρομάντηλο (ή έστω με πέντε)!

Τραυμαπλάστ

Τα παιδιά καταφέρνουν να τραυματίζονται με μια τεράστια ποικιλία τρόπων που αυτή τη στιγμή δεν φαντάζεστε καν, και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Γενικά, καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο σε μικρό μέγεθος για να μπορείτε να το κουβαλάτε παντού μαζί σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Mamamia.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b