MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Άντριου Λόιντ Γουέμπερ: «Η ταινία Cats ήταν γελοία»

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, δημιουργός του εμβληματικού μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, «Cats», χαρακτήρισε την κινηματογραφική μεταφορά του έργου του, «γελοία».

Monopoli Team

Η ταινία «Cats» μπορεί να κυκλοφόρησε πέρυσι, αλλά εξακολουθεί να είναι παρούσα στην επικαιρότητα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, συνθέτης του πρωτότυπου μιούζικαλ, συμφώνησε με την άποψη των κριτικών όσον αφορά στη μεταφορά του έργου στη μεγάλη οθόνη, λέγοντας πως η ταινία είχε κάποια προβλήματα.

Άντριου Λόιντ Γουέμπερ

«Το πρόβλημα με την ταινία ήταν ότι ο Τομ Χούπερ (σκηνοθέτης της ταινίας) αποφάσισε ότι δεν ήθελε να συμμετάσχει κανείς από την αυθεντική παράσταση σε αυτή», δήλωσε ο Γουέμπερ στη συνέντευξη. «Το όλο πράγμα ήταν γελοίο».

Η ταινία, η οποία κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, άρχισε αμέσως να συγκεντρώνει αρνητικές κριτικές, ενώ πολλοί σχολίασαν χιουμοριστικά τα εφέ της, που παρουσίαζαν περίεργα υβρίδια γάτας-ανθρώπου.

«Cats»

Αν και διέθετε εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών, με ονόματα όπως η Τέιλορ Σουίφτ, η Τζούντι Ντεντς, ο Ίντρις Έλμπα, η Τζένιφερ Χάντσον, ο Τζέιμς Κόρντεν και η Ρέμπελ Γουίλσον, η ταινία γνώρισε μεγάλη αποτυχία στο box office, καθώς η Universal έχασε περίπου 113 εκατομμύρια δολάρια από τη παραγωγή της. Ο Τζέιμς Κόρντεν είπε επίσης σε μια συνέντευξή του, ότι δεν είχε παρακολουθήσει την ταινία αλλά άκουσε ότι ήταν απαίσια.

Στιγμιότυπο από τη ταινία

Η ταινία άλλαξε πολλές φορές τα οπτικά εφέ της, με την εταιρεία παραγωγής, την Universal, να στέλνει σημείωμα στους κινηματογράφους, λέγοντας ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση που θα περιλαμβάνει «βελτιωμένα οπτικά εφέ». Η ταινία «Cats», σάρωσε επίσης στα βραβεία Razzies, που δίνονται στις χειρότερες ταινίες κάθε χρόνο, κερδίζοντας στις κατηγορίες Χειρότερης Ταινίας, Χειρότερου και Χειρότερης Ηθοποιού (Τζέιμς Κόρντεν και Ρέμπελ Γουίλσον), Χειρότερου Σεναρίου και Χειρότερης Σκηνοθεσίας (Τομ Χούπερ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ratched»: Νέα σειρά στο Netflix με τη δαιμόνια νοσοκόμα από την «Φωλιά του Κούκου»12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b