MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TOP 10

10 τρόποι να ξυπνήσετε χωρίς καφέ!

Η πρώτη κίνηση των περισσοτέρων από εμάς όταν ξυπνήσουμε το πρωί είναι να φτιάξουμε καφέ και η ανάγκη μας αυτή αγγίζει τα όρια του εθισμού.

Monopoli Team

Αν είστε από αυτούς που έχουν ξεπεράσει τα όρια και προσπαθείτε να περιορίσετε την κατανάλωση της αγαπημένης ελληνικής συνήθειας, μάθετε δέκα εναλλακτικούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε τα νυσταγμένα πρωινά.

1. Κάντε stretching!

Η κατάλληλη κίνηση ονομάζεται «στάση του ψαριού» και γίνεται έτσι: ξαπλώστε ανάσκελα και βάλτε τα χέρια σας κάτω από τους γλουτούς σας. Μετά σηκώστε το στήθος σας πιο ψηλά από τους ώμους και μετά τεντώστε αργά το κεφάλι σας προς τα πίσω. Η στάση αυτή είναι μια κίνηση της γιόγκα που διεγείρει το σώμα.

2. Φάτε ένα μήλο!

Το να φάτε αυτό το διεγερτικό φρούτο είναι ένας πολύ νόστιμος τρόπος να ξυπνήσετε το πρωί. Τα μήλα περιέχουν φυσικά σάκχαρα και άλλους υδατάνθρακες που μπορούν να σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε το ζάχαρο στο αίμα σας. Το ίδιο μπορείτε να πετύχετε και με μια μπανάνα ή ένα πορτοκάλι. Μάλιστα, για να μην πεινάσετε γρήγορα μπορείτε να το συνδυάσετε με μια πρωτεϊνούχα τροφή, όπως το γιαούρτι.

3. Σηκωθείτε από το κρεβάτι και κάντε γυμναστική!

Το να αφήσετε το ζεστό σας κρεβάτι και να πάτε για τρέξιμο το πρωί, ίσως είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε, αλλά να ξέρετε ότι το πρωινό τρέξιμο χαρίζει ενέργεια και καλύτερη διάθεση. Η άσκηση απελευθερώνει ενδορφίνες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε όμορφα και πιο προετοιμασμένους για μια δύσκολη μέρα. Δεν χρειάζεται να τρέξετε χιλιόμετρα για να το καταφέρετε αυτό. Μπορείτε απλά να κάνετε ασκήσεις στο σπίτι σας για λίγα λεπτά, που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε περίπου τον ίδιο χρόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε και να πιείτε καφέ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Penna.gr.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b