MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Κέιτ Γουίνσλετ: Το Φεστιβάλ του Τορόντο θα τιμήσει την προσφορά της στο σινεμά

Η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Γουίνσλετ, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 15 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ θα λάβει το τιμητικό βραβείο ηθοποιού στο 45ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF), που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τον Σεπτέμβριο, λόγω πανδημίας.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, η Γουίνσλετ θα παραλάβει το βραβείο της σε μια ψηφιακή τελετή. «Η λαμπρή και συναρπαστική παρουσία της Κέιτ στην οθόνη συνεχίζει να σαγηνεύει, να διασκεδάζει και να εμπνέει κοινό και ηθοποιούς», δήλωσε η Τζοάνα Βιντσέντε, εκτελεστική διευθύντρια και συν-επικεφαλής του φεστιβάλ του Τορόντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝικόλ Κίντμαν, Ίντρις Έλμπα και Κιάνου Ριβς, σας βοηθούν…να κοιμηθείτε12.09.2018

Το διαδικτυακό αφιέρωμα της Γουίνσλετ συμπίπτει με την παρουσία της τελευταίας της ταινίας στο Φεστιβάλ, το «Ammonite» του Φράνσις Λι, στην οποία υποδύεται την εξερευνήτρια απολιθωμάτων Μέρι Άνινγκ, μαζί με την Σίρσα Ρόναν.

«Ammonite»

Το TIFF σκοπεύει να προβάλει 50 ταινίες κατά τη διάρκεια των πρώτων πέντε ημερών του σε φυσικούς κινηματογράφους, εν αναμονή ενός πράσινου φωτός από τις υγειονομικές αρχές της πόλης και των επαρχιών.

Τα σχέδια του Τορόντο περιλαμβάνουν ως επί το πλείστον «εικονικά κόκκινα χαλιά», συνεντεύξεις τύπου και εταιρικές εκδηλώσεις, εν μέσω πανδημίας.

«Σφραγισμένα Χείλη»

Εκτός από την υποψηφιότητά της για Όσκαρ, στον «Τιτανικό», η Γουίνσλετ έχει συμμετάσχει και στις ταινίες «Ουράνια Πλάσματα», «Λογική και Ευαισθησία», «Ο δρόμος της Επανάστασης» και «Σφραγισμένα Χείλη»,  για το οποίο κέρδισε και το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου.

Πέρσι, τα εναρκτήρια τιμητικά γκαλά αφορούσαν την Μέριλ Στριπ, τον Τάικα Γουαιτίτι και τον Χοακίν Φοίνιξ. Το Τορόντο θα ανακοινώσει κι άλλες τιμητικές διακρίσεις για το βραβείο TIFF 2020 και τρόπους που οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν την εικονική τελετή, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b