MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Νικόλ Κίντμαν, Ίντρις Έλμπα και Κιάνου Ριβς, σας βοηθούν…να κοιμηθείτε

Η HBO τοποθετεί διάσημους σταρ πίσω από εικόνες, διαβάζοντας ιστορίες, για να βοηθήσουν τους συνδρομητές της να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν.

Monopoli Team

Το HBO ανακοίνωσε ότι θα προσαρμόσει τη δημοφιλή εφαρμογή διαλογισμού Calm για τη τηλεόραση, σε μια σειρά από ιστορίες για ύπνο.

Ο «Κόσμος της Ηρεμίας», όπως ονομάζεται, θα προσφέρει χαλαρωτικές ιστορίες που συνδυάζουν μουσική, εικόνες και αφήγηση για να σας βοηθήσουν να μεταφερθείτε σε μια ονειρική χώρα, και θα προβληθεί σε 10 επεισόδια. Η τηλεοπτική εκπομπή που καταπολεμά το άγχος, θα περιλαμβάνει αφήγηση από μια σειρά αστέρων του Χόλιγουντ, όπως η Νικόλ Κίντμαν, ο Ίντρις Έλμπα, ο Μαχέρσαλα Αλί, ο Κιάνου Ριβς, η Λούσι Λιου και ο Όσκαρ Άιζακ.

O Κιάνου Ριβς συμμετέχει στην εφαρμογή τoυ ΗΒΟ

«Με το μεγάλο ποσοστό άγχους και την κρίση που βιώνουμε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή, θα μπορούσαμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε λίγη καθοδηγητική χαλάρωση και «Ο Κόσμος Ηρεμίας» είναι εδώ για να σας βοηθήσει», δήλωσε η Jennifer O’Connell του HBO, επιβεβαιώνοντας ότι η σειρά θα συνδυάζει «χαλαρωτικές εικόνες και γαλήνια αφήγηση».

Ο Χάρι Στάιλς συμμετέχει στην εφαρμογή τoυ ΗΒΟ.

Η εφαρμογή Calm ισχυρίζεται ότι έχει 2 εκατομμύρια συνδρομητές και εκτιμήθηκε ότι είχε κέρδος περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια το 2019. Οι διασημότητες αποτελούν από καιρό σημαντικό μέρος της εφαρμογής, με ονόματα όπως: ο Στίβεν Φράι, ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Χάρι Στάιλς και ο Μάθιου ΜακΚόναχι, να αφηγούνται ιστορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέδρο Αλμοδόβαρ και Τίλντα Σουίντον γυρίζουν την πρώτη τους ταινία μαζί12.09.2018

Η σειρά δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας και θα προβάλλεται από την συνδρομητική πλατφόρμα του HBO, HBO Max.

Δείτε (ή καλύτερα ακούστε) ένα απόσπασμα από την εφαρμογή Calm:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b