MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Κατά παραγγελία μάσκες με…την selfie σας

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, το να φοράμε μάσκα έχει γίνει πλέον η νέα καθημερινή μας συνήθεια. Πώς θα σας φαινόταν όμως το γεγονός να φοράτε μάσκες με…την selfie σας;

Monopoli Team

Μια εταιρεία στο Σαν Φρανσίσκο έχει σχεδιάσει ένα νέο είδος μάσκας που προστίθεται στην ευρεία γκάμα με τις μάσκες που μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε, για να συμβάλλετε στη διάδοση του κορονοϊού. Και αν σας φαίνεται περίεργο να μιλάτε με κάποιον άλλο και να μη μπορείτε να δείτε το πρόσωπό του, τότε η εταιρεία αυτή έχει την ιδανική λύση για εσάς!

Η εταιρεία – που ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο από την Danielle Baskin – ονομάζεται Maskalike και φτιάχνει μάσκες που προσαρμόζονται στα ανθρώπινα πρόσωπα, αντικαθιστώντας το κάτω μισό του προσώπου μας με… μια εικόνα του κάτω μισού του προσώπου μας!

Εκτός από… selfies, οι μάσκες μπορούν επίσης να σχεδιαστούν με το πρόσωπο κάποιου άλλου, πχ κάποιου φίλου σας ή κάποιου διάσημου!

Οι μάσκες «selfie» έχουν λάβει ως ώρας ανάμικτα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχουν χαρακτηριστεί από ιδιοφυείς μέχρι και ανατριχιαστικές. Σίγουρα πάντως είναι αστείες!

Πηγή: dazeddigital

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b