MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Τα μανίκια»: Ακούστε το νέο τραγούδι της Φωτεινής Βελεσιώτου

Η Φωτεινή Βελεσιώτου μας χαρίζει ένα ακόμα τραγούδι το οποίο έγραψαν οι νέοι της συνεργάτες και δέχεται με χαρά να το ερμηνεύσει

Monopoli Team

Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε μια πολύ δημιουργική χρονιά μας χαρίζει ένα ακόμα τραγούδι, ζεϊμπέκικο αυτή τη φορά. Μετά τις συνεργασίες με τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Ορέστη Κολέτσο, δέχεται με χαρά να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που έγραψαν νέοι για εκείνη συνεργάτες, στο παρακάτω σημείωμα της ίδιας της Φωτεινής μπορούμε να καταλάβουμε πόσο αγάπησε αυτό το νέο δημιούργημα.

“Το Γιώργο Κεμερλή τον ξέρω εδώ και δέκα χρόνια περίπου. Δεν ήξερα ότι γράφει τόσο δυνατό στίχο. Τη Δόμνα Κουντούρη τη γνώρισα στο τέλος του Φλεβάρη, λίγο πριν την καραντίνα. Με εντυπωσίασε το τραγούδι που μου έστειλε. Έτσι μετά το τέλος της καραντίνας αρχίσαμε να το γράφουμε. Έχω την αίσθηση ότι θα έχει απήχηση στις ψυχές και στα αυτιά των ακροατών” δήλωσε η ερμηνεύτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Φωτεινή Βελεσιώτου στην Τεχνόπολη12.09.2018

“Πολλοί άνθρωποι έβαλαν την ψυχή τους και την τέχνη τους: ο Αντώνης Γούναρης, ο Κώστας Παρίσσης, ο Γιώργος Καραμφίλλης, ο Νίκος Παπαναστασίου, ο Διονύσης Μακρής και ο Θωμάς Κωστούλας. Θα αναφερθώ ιδιαιτέρως στην επιμέλεια του εξώφυλλου. Η Εύα Λουκάτου στα γραφιστικά με την ωραία προσέγγιση της και η κόρη μου Ελένη Πιστοκούλου – Βελεσιώτου στην ζωγραφιά. Τους ευχαριστώ έναν – έναν από καρδιάς.”

Φωτεινή Βελεσιώτου

Φωτεινή Βελεσιώτου: «Τα μανίκια»

“Ξεχωριστά να ευχαριστήσω το Ogdoo Music Group, γιατί συμβάλει τόσο σοβαρά στις προωθήσεις των καλλιτεχνών.”

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνέβαλαν στο τελικό αποτέλεσμα οι:

Αντώνης Γούναρης: κιθάρα, μίξη, μάστερ

Γιώργος Καραμφίλλης: μπουζούκι

Νίκος Παπαναστασίου: ακορντεόν

Διονύσης Μακρής: μπάσο

Θωμάς Κωστούλας: τύμπανα

Δόμνα Κουντούρη: φωνητικά

Κώστας Παρίσσης: Studio Praxis – Polytropon

Εικαστικό: Ελένη Πιστοκούλου Βελεσιώτου

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b