MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Tom Meighan αποχωρεί από τους Kasabian, μετά από κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία

Ο τραγουδιστής των Kasabian, Tom Meighan, αποχώρησε από το συγκρότημα για “προσωπικούς λόγους”.

Ο Tom Meighan και ο Serge Pizzorno των Kasabian
Ο Tom Meighan και ο Serge Pizzorno των Kasabian
Monopoli Team

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Tom Meighan, ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Kasabian θα αποχωρούσε από το συγκρότημα, για “προσωπικούς λόγους” μετά από 23 χρόνια.

Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι οι προσωπικοί λόγοι ήταν στην πραγματικότητα κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία από την αρραβωνιαστικιά του, τις οποίες ο διάσημος τραγουδιστής αρχικά είχε αρνηθεί, αν και τελικά το παραδέχτηκε όταν παρακολούθησε σχετικό βίντεο ντοκουμέντο της αστυνομίας.

Ο Tom Meighan στο δικαστήριο

Ο Tom Meighan στο δικαστηριο

Σύμφωνα με πληροφορίες της Guardian, ο Meighan επιτέθηκε στην αρραβωνιαστικιά του, την χτύπησε στο πρόσωπο και την απείλησε. Την κλήση στην αστυνομία την έκανε ένα τρομαγμένο ανήλικο παιδί που ήταν παρόν κατά την επίθεση. Κατά τα δεδομένα της αστυνομίας αυτή δεν είναι η πρώτη φορα.

Σύμφωνα με τον δικαστή, ο Meighan έχει πρόβλημα αλκοολισμού, το οποίο ο ίδιος έχει αναγνωρίσει.

Ο Tom Meighan κρίθηκε φυσικά ένοχος από το δικαστήριο και του επιβλήθηκαν 200 ώρες κοινωνικής εργασίας -κάτι που φυσικά εξόργισε τις οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών και συγκεκριμένα των θυμάτων έμφυλης βίας.

Έτσι, οι πρώην συνάδελφοί του και μέλη των Kasabian αποφάσισαν να τον απομακρύνουν από το συγκρότημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Δική σου Ιστορία: Καλλιτέχνες παροτρύνουν τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας να μιλήσουν12.09.2018

Σε σχετική ανακοίνωση στο Twitter διαβάζουμε: “Τώρα που οι δικαστικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν μπορούμε να μιλήσουμε για την αποχώρηση του Tom. Είμαστε συντετριμμένοι, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ζητήσουμε από τον Tom να φύγει από το συγκρότημα. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις κατηγορίες εναντίον του. Η ενδοοικογενειακή βία και γενικά η κακοποίηση είναι απολύτως απαράδεκτη.”


Αυτό σημαίνει ότι από τα ιδρυτικά μέλη παραμένουν μόνο ο κιθαρίστας Serge Pizzorno και ο μπασίστας Chris Edwards. Ο ντράμερ Ian Matthews μπήκε στο συγκρότημα το 2004.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b