MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέος δίσκος από τους Kasabian

Στις 9 Iουνίου κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Kasabian, με τίτλο, “48:13”. Ο δίσκος αποτελείται από 13 νέα τραγούδια, που η συνολική διάρκειά τους δίνει και τον τίτλο του άλμπουμ.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ο χαρακτηριστικός ήχος και η ταυτότητα των Kasabian, επαναπροσδιορίζονται και δημιουργούν μια απίστευτα συναρπαστική, μοναδική μουσική πρόταση. Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος, Sergio Pizzorno, σχολίασε, σχετικά με την σύνθεση και την παραγωγή: «Ένιωσα ότι είχαμε την σιγουριά να γίνουμε πιο ευθείς, πιο ειλικρινείς με αυτό το άλμπουμ. Ξεκίνησα να αφαιρώ πράγματα, παρά να προσθέτω.»

Ο εκρηκτικός frontman του συγκροτήματος Tom Meighan είναι λίγο πιο ευθύς σχετικά με τη δική του συμβολή στο δίσκο: «Το λιγότερο είναι καλύτερο. Είναι άμεσο. Είναι αυτό που είναι. Απλά ακούστε το. Είχαμε την αυτοπεποίθηση να αφήσουμε τους εαυτούς μας γυμνούς. Ο Serg απογύμνωσε τα πάντα. Είναι απίστευτο».

Ο Pizzorno αναφέρει πάντα ως τις 3 βασικές μουσικές επιρροές του, την ηλεκτρονική μουσική, το hip hop και την κιθαριστική μουσική των ’60’s. Σε αυτό το δίσκο έχει καταφέρει να παντρέψει και φέρει όσο πιο κοντά γίνεται αυτά τα 3 είδη με τον καλύτερο δυνατό και αναπάντεχο τρόπο.

sRGB KASABIAN 48-56569839Το πρώτο single είναι το ‘Eez-eh’, το οποίο και αποκαλύπτει μια από τις πολλές πλευρές των δυνατοτήτων του Pizzorno στην δημιουργία και την παραγωγή των τραγουδιών. Το video σκηνοθετήθηκε από τον καταξιωμένο καλλιτέχνη και σχεδιαστή Aitor Throup, ο οποίος είναι και ο creative director του άλμπουμ γενικότερα.

Ο δίσκος περιλαμβάνει τα εξής τραγούδια:
1. (shiva)
2. bumblebeee
3. stevie
4. (mortis)
5. doomsday
6. treat
7. glass
8. explodes
9. (levitation)
10. clouds
11. eez-eh
12. bow
13. s.p.s.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b