MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΑ

«Midas Man»: Η ζωή του θρυλικού μάνατζερ των Beatles γίνεται ταινία

Ο Σουηδός Γιόνας Άκερλαντ πρόκειται να σκηνοθετήσει τη ταινία «Midas Man», για τον μάνατζερ του πιο θρυλικού συγκροτήματος στον κόσμο, Μπράιαν Επστάιν.

Monopoli Team

Πολλοί τον αποκαλούν το «πέμπτο σκαθάρι», αναφερόμενοι στον Μπράιαν Επστάιν, μάνατζερ του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος, Beatles, από το 1961, όπου υπέγραψαν το συμβόλαιο της συνεργασίας τους.

Η ζωή του Επστάιν πρόκειται να αποτελέσει το θέμα της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας «Midas Man», που πρόκειται να σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Grammy, Γιόνας Άκερλαντ.

Ο Μπράιαν Επστάιν με τα τέσσερα «Σκαθάρια» του.

Τι λένε οι παραγωγοί για την ταινία

«Η ταινία είναι μια συναισθηματική, πνευματώδης, ειλικρινής ιστορία για τη χαρά της επιτυχίας και τις τρομακτικές πιέσεις του απερίγραπτου κινδύνου και της ανεκπλήρωτης επιθυμίας», δήλωσαν οι παραγωγοί της. «Ο Γιόνας έχει καρδιά rock and roll και κατανοεί τη μουσική βιομηχανία», δήλωσαν επίσης για τον σκηνοθέτη.

Μπράιαν Επστάιν

Ο σκηνοθέτης της ταινίας

Ο Σουηδός Γιόνας Άκερλαντ σκηνοθέτησε αρκετές ταινίες, όπως το «Polar» με τον Μαντς Μίκελσεν και την  Βανέσα Χάτζενς και το «Lords of Chaos» με τον Έμορι Κοέν και Ρόρι Κάλκιν, οι οποίες έκαναν πρεμιέρα στο Sundance Film Festival και έλαβαν πολύ θετικές κριτικές.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Γιόνας Άκερλαντ.

Ο Άκερλαντ έγινε περισσότερο γνωστός σαν σκηνοθέτης βίντεο κλιπ, που του χάρισαν πολλά βραβεία Grammy, όπως με το «Live Kisses» του Πολ ΜακΚάρτνι και τα «The Confessions Tour» και «Ray of Light» της Μαντόνα.

Έχει επίσης σκηνοθετήσει μουσικά βίντεο για τους: Lady Gaga, U2, Rolling Stones, Beyoncé, Pink, Jennifer Lopez, Metallica, Ozzy Osbourne, Duran Duran, Robbie Williams, Christina Aguilera, Lenny Kravitz και Maroon 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEd Sheeran, Paul McCartney και Rolling Stones: “Στηρίξτε τη ζωντανή μουσική!”12.09.2018

Τι λέει ο σκηνοθέτης

«Ο Μπράιαν Eπστάιν έχει όλα όσα ψάχνω σε μια ιστορία…Μου αρέσει που ο Μπράιαν φάνηκε να ξέρει πράγματα που κανείς άλλος δεν γνώριζε, είδε πράγματα που κανείς άλλος δεν είδε. Το όραμά του ήταν εκπληκτικό, δημιούργησε μια κουλτούρα που δεν υπήρχε. Η ταινία μοιάζει περισσότερο με περιπλάνηση στο μυαλό του Μπράιαν και δεν αφορά το πώς ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο χρονολογικά. Θέλω να τον επαναφέρω στη ζωή», δήλωσε ο Γιόνας Άκερλαντ για τον θρυλικό μάνατζερ των «Σκαθαριών».

Μπράιαν Επστάιν και Beatles

Η ταινία «Midas Man» θα γυριστεί στο Λονδίνο, το Λίβερπουλ και τις Η.Π.Α. και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Το σενάριο γράφτηκε από τους Brigit Grant και Jonathan Wakeham.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b