MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Βεάκειο, μετά το sold out

Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στο Βεάκειο με νέα ημερομηνία, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού.

Μίλτος Πασχαλίδης, φωτογραφία: Yiannis Margetousakis
Μίλτος Πασχαλίδης, φωτογραφία: Yiannis Margetousakis
Monopoli Team

Η συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τετάρτη 22 Ιουλίου έγινε sold out λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωσή της. Έτσι, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου, ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία, και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα επισκεφτεί λίγο νωρίτερα το Βεάκειο, για μία συναυλία, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει.

Λίγα λόγια για τη συναυλία

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης κατηφορίζει στον Πειραιά για το ετήσιο ραντεβού στο όμορφο θέατρο του μεγάλου λιμανιού.

Η βραδιά στο Βεάκειο θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος»,  «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», οι «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες από τις πιο πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές του.

Όλες οι παραστάσεις της PassPort Live θα πραγματοποιηθούν με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, όπως προκύπτουν  από την ΚΥΑ που εξέδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μίλτος Πασχαλίδης στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά12.09.2018

Συνιστάται στους θεατές η εκ των προτέρων προμήθεια των εισιτηρίων τους, η έγκαιρη προσέλευσή τους στο χώρο και η συμμόρφωσή τους με τις υποδείξεις του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, που θα φροντίζει για την τήρηση όλων των παραπάνω. Αναλυτικές οδηγίες θα αναφέρονται αναλυτικά στο πίσω μέρος των εισιτηρίων, καθώς και στους γενικούς όρους κατά την αγορά από το διαδίκτυο.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b