MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΌΛΗ

La Luz on the beach: Καλοκαίρι με κυριακάτικα Beach Party στο Nalu

Το φετινό καλοκαίρι, τα La Luz on the beach Sunday Parties υποδέχονται κορυφαίους Έλληνες και international DJs στην παραλία του Nalu στον Άλιμο.

Monopoli Team

Το La Luz, το πιο επιτυχημένο party των τελευταίων σαιζόν, κατεβαίνει στο Nalu! Το φετινό καλοκαίρι, τα La Luz on the beach Sunday Parties υποδέχονται κορυφαίους Έλληνες και international DJs στην παραλία του Nalu στον Άλιμο.

Aυτή την Κυριακή 5 Ιουλίου και κάθε Κυριακή ως και τις 27 Σεπτεμβρίου, από νωρίς το απόγευμα ως το βράδυ, η παραλία του Nalu κυριολεκτικά μεταμορφώνεται με ένα καταπληκτικό σκηνικό, εμπνευσμένο θεματολογικά από το Burning Man, για να υποδεχτεί το θεαματικό show με χορεύτριες, βεγγαλικά, pyro flames και την πιο εκλεκτική ηλεκτρονική μουσική της πόλης.

Nalu Athens

Νύχτες καλοκαιριού στο Nalu Athens

Με δεκάδες αξέχαστα events στο ενεργητικό του, το La Luz έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει και να κερδίσει την αγάπη του Αθηναϊκού dance crowd, χάρη στον “χειροποίητο” τρόπο που στήνεται: κάθε party είναι ξεχωριστό, τα ονόματα των DJs επιλέγονται προσεκτικά από όλο το φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου και πάντα στο κέντρο βρίσκεται το κοινό και η αγάπη για τη μουσική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιοι είναι οι νέοι κανόνες για τις οργανωμένες και μη παραλίες12.09.2018

Οι Resident DJs είναι οι Agent Greg, Mangata, Chris Child, Bando & Korrila, Non Grata.

Στο Opening Party, την Κυριακή 5 Ιουλίου, θα απολαύσουμε τους DJ Mangata, Chris Child, Bando & Korrila σε ένα Full Moon Party από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα στην παραλία του Nalu!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

La Luz on the beach Sunday Parties @ NALU

Κάθε Κυριακή από 5 Ιουλίου έως και 27 Σέπτεμβριου.

Από τις 17:00 έως τις 01:00 στο NALU, Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b