MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Καμιά (πρώτη) δουλειά δεν είναι ντροπή ειδικά αν μετά γίνεις δισεκατομμυριούχος!

Είσαστε 20 χρονών και σας ξινίζουν ορισμένες δουλειές; Δείτε τι έκαναν στη ηλικία σας κάποιοι άνθρωποι που ξεκίνησαν από χαμηλά και πλέον φιγουράρουν στις κορυφαίες θέσεις της λίστας του Forbes!

Monopoli Team

Πολλοί από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους του κόσμου δεν γεννήθηκαν εκατομμυριούχοι, αντιθέτως έπρεπε να εργαστούν για να κατακτήσουν την επιτυχία. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς ξεκίνησαν να εργάζονται, σε πολύ αντίξοες συνθήκες, αλλά η επαγγελματική τους πορεία και η ζωή τους πήρε μια διαφορετική τροχιά. Ιδού μερικά περαδείγματα:

Τζεφ Μπέζος: ψήστης στα Mc Donalds

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος (27,6 δισ. δολάρια), δεν είχε πάντα τόσο γλυκιά ζωή. Ξεκίνησε ως ψήστης στα Mc Donalds κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού στα νιάτα του – και δεν κατάφερε να γίνει ούτε ταμίας. Βεβαίως, σήμερα είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και αναγνωρίσιμους επιχειρηματίες διεθνώς.

Opra Winfrey: υπάλληλος σε παντοπωλείο

Η Opra Winfrey, η σούπερ τηλεπερσόνα των 3 δισ. δολαρίων, εργαζόταν σε ένα κατάστημα συσκευάζοντας είδη παντοπωλείου για να ζήσει, ενόσω σπούδαζε με πλήρη υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί.

Arianna Huffington: “ερασιτέχνης χίπισσα”

Η Arianna Huffington ήταν κάτι σαν ερασιτέχνης χίπισσα στα είκοσι της. Απολαμβάνοντας ένα είδος περιπλανώμενης ζωής ταξίδευε σε διάφορα φεστιβάλ μουσικής με το φίλο της, τον δημοσιογράφο του BBC Bernard Levin. Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια μιας από τις μεγαλύτερες και πιο έγκυρες επιχειρήσεις ενημέρωσης στον κόσμο, της Huffington Post!

Διαβάστε περισσότερα στο penna.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b